Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Fugtig Tykhed!

livetPosted by Sidse Sun, July 27, 2014 10:40
Varmen jamre over kulden. Kulden glæder sig over varmen. Grumset indre af fugtig tykhed og klistret hovedarbejde. Varmen er for meget. Varmen er ikke til at lukke inde eller ude. Kan ikke flygte fra den. Kun kort varige glimt af kølig overflade. Overflade som klistre i sammenfiltrede myggesnabler! Længes mod kølige udsigter i kolde lande!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1268

små hvide skyer på væggen

livetPosted by Sidse Thu, January 16, 2014 07:51
Og så regner det. Længslen er rettet mod naturen, mod lyset, mod grønne dage i haven, mod varme i luften og ingen morgenoptændning i brændeovnen. Hanen galer som en gal i en anden mands have. Og hvor er solen?

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post1219

Morgensol efter Aalborgtur.

livetPosted by Sidse Mon, May 13, 2013 09:10
Hyacinter og blålilla perleløg. Fornemmelsen af kølighed mod de bare ben, baggrundsstøjen i falcet, de har så enormt travlt de små og store fugle. Der er noget Kierkegaardsk over det varme og kølige, det travle og langsomme, det lyse og mørke. Og så oveni det hele... Naboens søn kom med varme morgenboller!Smukke mennesker!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1127

Er det virkelig såååå længe siden, jeg var her sidst?

livetPosted by Sidse Sun, May 12, 2013 10:48
Lige nu er jeg i Aalborg, og skal hjem på et tidspunkt, senere. Julle har opdaget Aalborg by Nigth.

Nu er det snart hjemtid. Ærgerligt! Men nødvendigt.

Aalborg er dejligt!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1126

At være hjemme...

livetPosted by Sidse Fri, June 01, 2012 23:26
Er ikke det værste, selvom det var dejligt at være derude..

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1054

Os alle

livetPosted by Sidse Thu, May 24, 2012 09:33

"Enhver af os, er flere, er mange, er i os selv en mangfoldighed. Derfor er den, der foragter sine omgivelser, ikke den samme, som den, der glæder sig over dem eller lider under dem. I vores tilværelses umådelige fællesskab, er der folk af mange slags, som tænker og føler anderledes!" Citat af Fernando Pessoa.

"I Bear the Wounds af all the battles I avoided"

Fernando Pessoa.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1053

Troede aldrig jeg ville komme hertil...

livetPosted by Sidse Tue, April 17, 2012 20:47
men min dejlige kæreste insisterede på, at jeg skulle med. Har altid drømt om disse øer... Og havde aldrig turde tænke en flyvetur igennem hertil. Men det gik! Flyet blev landet med min tunge lige i munden. Ups, hvor det hoppede og dansede. UPS! Her er altså smukt, og betagende. Meget besnærende. Nogle har regnet og fundet at der højst er 5 km til havet uanset hvor man er henne, på øerne...Vejret skifter hele tiden. Det har været alt slags vejr, siden vi kom hertil. Bliver ikke mæt med blikke. Overalt er der øjenguf!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1040

Brick by brick

livetPosted by Sidse Wed, January 18, 2012 12:07
Tiden går, og der er mindre end en måned tilbage inden Casper kommer tilbage. Det blir da ikke bedre..

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post978

Da jeg var 19...

livetPosted by Sidse Sat, December 17, 2011 10:04

arbejdede jeg i NordNorge i Lofoten og saltede torsk. I en lille fiskeflække kaldet Henningsvær. En lille bitte dobbelt-ø, som hang sammen via en mole, som man skulle over, for at komme til købmanden. Henningsvær i Lofoten, bliver beskrevet i bogen Hundrede År, af Wassmo, og pustet i nakken, fra de unge dage i livet, lugter stadig af torsk, og føles som vinter. Det var vinter, nemlig. Jeg boede ovenpå fiskebryggen, altså fiskefabrikken, som var bygget for mange, mange år siden, af træ selvfølgelig. Torskene kom ind i store baljer, og blev flækket af en maskine, derefter skulle de ligge i bunker, med salt imellem, skovle af salt blev strøet hen over fisken, de var jo altså kæmpestore, ligeså lange, som os selv, og så skulle de vendes efter nogle dage.. Til sidst blev de pakket i sække af groft lærred, syet sammen, og sendt til de katolske og muslimske lande. Der arbejdede jeg altså i nogle måneder.....

Mærkværdigt at tænke på.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post969

Chilidans

livetPosted by Sidse Tue, October 25, 2011 10:03
I køkkenet hænger tørre chili til tørre... Chili er også en hund jeg kendte. Den havde desværre fået cancer, og nu er hun aflivet. Den dejlige hund. 5 år bare.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post931

Varmt ved siden af.

livetPosted by Sidse Tue, October 11, 2011 08:34

Der sker så meget omkring livet lige nu. Men galleriet er på lørdag, og det glædes at tænke på den event.

Tørklædet kan i den grad varme. Men farven er umulig at gengive. Og så mangler de grå hår, for at tørklæde er helt. Hvis du forstår!

Og der er selv tænkt design. Uha!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post920

Baglæns til Sverige.

livetPosted by Sidse Sat, September 03, 2011 08:54

For 6 uger siden var det ferietid.

En dejlig kæreste, fine stemninger, smukke udsyn og godt at tænke baglæns mod. Ferien var velgørende, der mærkedes det, hvordan det var at holde helt ferie og fri. Det var næsten glemt. Vadstena Slot er det smukkeste slot med planter på taget af længerne. En voldgrav til at spejle slottet i.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post884

Pelagonienyt!

livetPosted by Sidse Sun, July 10, 2011 08:40
Eri kom på besøg. En pelagonie flyttede ind. Sådan én har ikke boet her i 4 år. Dagen forsvandt med eftermiddagshvil, gå tur ved Kirkehavnen, (knuden på jollen holder stadig), kagebagning med nye hindbær, taget fra havens baggård. Madlavnings snak. Søndagen bliver dejlig. Også for dig!

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post831

Arbejdsfredag og havefred.

livetPosted by Sidse Fri, June 10, 2011 07:58
Nåede alligevel et museum igår, der er fyldt med farver og former. Og havde alligevel begrænset tid. Dasedage er skiftet ud med arbejde og havedage. Dejlig fredag.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post799
Next »