Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Dejlige besøg

elskedagePosted by Sidse Sun, April 05, 2015 09:25
I går summede Stavreby af liv og sommer og glade mennesker og lopper og duft af pandekager og æbleskiver.
Mange mennesker kiggede ind i mit atelier/stue/køkken. Mit alrum. Og tak for alle kommentarer og indtryk og udtryk.
Jeg glæder mig over den kommende tid, med mange udstillinger og mange nye møder.


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1303

Efterårsgalleri Sidse Friis

elskedagePosted by Sidse Mon, October 06, 2014 09:42
Vi åbner i år lige i begyndelsen af Efterårsferien. Vi kan kun glæde os, det er en utrolig ting at udstille ens billeder, at andre kigger på. Efteråret har taget fat, men måske kan vi sidder på terrassen og drikke varme theer og gode kaffer, små stykker knækbrød, kiggende hinanden i sindet og får luftet vores eget. Når gode mennesker mødes med tanker, som vokser.. ja, så er det sjælen får vinger.
Vi holder galleriet åbent lørdag d. 11. okt kl. 14.00-17.00
Søndag d. 12. okt. 11.00-17.00
Lørdag d. 18. okt. 11.00-17.00
Søndag d. 19. okt. 11.00-17.00
Efterårsgalleriet er et lokalt galleri, som lever 2 weekender hvert år i oktober. Det er for sjette år vi åbner med gule og røde efterårsfarver. Vi, Lene og jeg glædes allerede.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1292

Efterårsgalleri Sidse Friis

elskedagePosted by Sidse Thu, September 25, 2014 09:49
Efterårsgalleriet åbner lørdag d.11 oktober kl. 14.00-17.00. Galleriet har åbent 2 weekender d. 11-12 Oktober og igen d. 18-19 oktober begge weekender mellem 12.00 & 17.00. Lene Christensen og jeg glæder os.
Stavreby Strandvej 15
4720 Præstø

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1286

Croquis

elskedagePosted by Sidse Mon, July 21, 2014 10:02
Lørdag bestod af croquis skole. Havde en mulighed på Bogø. Og det var en utrolig lærerig tegne dag, sammen med dygtige og lærevillige personer.
Der er så stor forskel på vores tegningen. Og kan godt se, at der kan arbejdes med at gøre stregen enklere. Miriam tegnede den nederste og jeg den øverste. Prøv det hvis du får en mulighed!

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1262

Fernisering imorgen kl 13

elskedagePosted by Sidse Fri, March 21, 2014 10:28
Det har været lidt hektisk. Men der er ingen forhøjet puls eller stress. Det er en dejlig glæde, at stå for den første udstilling i Præstø Madmarkeds Madsal.

Marie J. Engelsvold er den første i rækken af fine og spændende kunstnere. Det er nogle vidunderlige lokaler der bliver udstillet i. Lyse og lette.

Marie har en hjemmeside hvor nogle af hendes værker kan ses. www.marie-j.dk

Et maleri, som Marie bl.a. udstiller er dette. Du skal være så velkommen!

Præstø Madmarked
Havnepladsen 10
4720 Præstø

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1249

Elsker vævens væsen

elskedagePosted by Sidse Sat, February 22, 2014 11:06
Nu skal jeg ud i verden. Dejlig lørdag med forår og solskin og et løfte om varmere tider!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1241

Weekendens gaver!

elskedagePosted by Sidse Mon, February 10, 2014 10:15
Weekenden var alt muligt. Yoga i et par timer lørdag formiddag. En gave. Kroppen er ikke blevet behandlet godt gennem ungdomsårene. Jeg flakkede! Kroppen flakkede. Yogaen tilgiver! Det er en gave.Yogaen blev udført i smukke omgivelser på Oremandsgaards forvalterbolig stue gulv.
Efter yogaen var der besøg. Maden blev frembragt gennem 3 timer, sammen og det nydes! Rosenkål, risotto, peberrodsskyr og lammefrikadeller med kidneybønner og gulerødder. Krydderier i sansemængder, huset dufter stadig!
Og et sjal et startet med en kombination af bomuldtrend og lækker, lækker uld. Det bliver 45 cm bredt, det kommer til at dække de kølige skuldre og varme ryggen. Der glædes!


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1236

Udstyr går jeg ikke ned på.

elskedagePosted by Sidse Sat, January 25, 2014 07:53
Jeg vil helst ikke fryse, hvis det kan undgåes og jeg har næsten ingen ledige hænder. Så jeg er klar til en weekend. God Lørdag!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1229

Yoga

elskedagePosted by Sidse Wed, January 22, 2014 09:12
Yoga er tirsdagens gave. At bevæge sig i yogaens verden, den fysiske bevægelse, er en gave for livet. Verdens grimme sider, ville der måske være færre af, hvis alle havde den gave at kende yoga, fra livets start. At kunne bevæge sig i yogaens verden. At mærke sind, krop og sit væsen, som den harmoniske organisme, det kan føles. I aftes havde vi en lille meditation afsluttet med afspændning. Tidligere kunne jeg ikke mediterer, men har fundet roen nu. Nå, men afspændingen var understøttet af musikken. Jeg fortrækker, at lukke øjnene, da billederne er forstyrrende. Og musikken blomstre inde under øjnene. God onsdag! • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1225

Jutlandia

elskedagePosted by Sidse Thu, November 14, 2013 10:57
Udover jeg dårligt kan rumme stoltheden, så er det faktisk en fin udsendelse med oplysninger, som jeg ikke kendte omkring en flok mennesker, med store hjerter, der sejlede ud og hjalp i en krig.
Først længe efter optagelserne, fattede jeg at min søn var med. (c: Sønner!
Et link til udsendelsen, som blev sendt igår på DRK.
www.dr.dk/tv/se/jutlandia/jutlandia-2

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1166

Fantastiske sommerdage

elskedagePosted by Sidse Fri, August 09, 2013 22:59
Det er en fantastisk sommer, der breder sig i mine synapser, som lapper i sig til vinteren og eftersommeren. Stavreby havde en fællesspisning i aften. Så er verden dejlig.


 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1145

Det første brombær.

elskedagePosted by Sidse Mon, August 05, 2013 20:26
Så er det første brombær modnet i en sommer med varme og rigelige mængder. Jeg tror der bliver fyldt op i depoterne for brombærmarmelade. Det bugner af overflod og frugtbarhed.De rigelige mængder er en gave.
Vi havde en fantastisk dag i går med et stort loppemarked. Hvor kom alle de mennesker fra? Og hvor blev der handlet flittigt.
Miri og (Gitte), Madame kom lige forbi sammen med Madames mand Uffe. Og der var så hyggeligt og hektisk. Og Varmt! Næsten så varmt at man kunne stege vandmeloner på kinden.
En kvinde købte et stegetermometer af mig, jeg er dog sikker på at bundstykket til batteriet manglede, da jeg fandt det i papkassen efter at alle havde forladt markedet.
Kontakt mig hvis du ser dette, så kan du hente det eller jeg sender det!
Tak for et vidunderlig rigeligt mængdefuldt publikum. Det var jer der gjorden dagen til noget særligt.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1143

Før jul

elskedagePosted by Sidse Sun, December 23, 2012 09:43
Skal hente mor ved bussen i Præstø.. Har et enkelt stykke arbejde, der skal klares. Roen kan godt siges at være ved at tilrettelægge sig i maven. Og faktisk glæder det mig, at vi igen skal fejre jul sammen med min far også.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1121

Første weekend, sikke et tilløb!

elskedagePosted by Sidse Mon, October 29, 2012 09:17
Det har bare været dejligt. Efter at stormen havde lagt sig, den storm, der altid blæser op til en fernisering. Og ærligt skal det indrømmes, at det ikke har været let, det har brændt sammen i flere ender på en gang. Men men men, altid havner man alligevel i målet for de runde hoveder. Og en dejlig mængde mennesker har været fordi, nogle gange i klumper, så det ikke var til at overskue, andre gange i små enheder, som kunne annames. Tusinde tak til ALLE jer, der har hjulpet og stået model til stressen. Og som de siger i radioen: UNDSKYLD!

Der er heldigvis en weekend mere, så hvis du skulle være på disse kanter, eller bare alligevel har lyst, så er du i den grad velkommen.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1109
Next »