Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

En dag der må mærkes!

WestienPosted by Sidse Thu, May 16, 2013 08:38
Min vidunderlige og krævende og sjove og søde og bløde og stædige dejlige hund, Julle fylder idag 14 år. Julle er en hund, som insisterer, holder fast, irriterer. Nusser og kysser, (ikke for tæt, for hundsalv er giftigt for mennesker). Han er min ynglingshund, og han er bare sød. Og så er han fotograferet i alle mulige situationer.

Hvor er jeg dog heldig!

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1131

Så sidder vi her!

WestienPosted by Sidse Thu, October 11, 2012 21:07
Julle snorker, jeg strikker. Det er oktober! Stearin i vinduet, stilhed! Det er hygge!

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1099

14 gange!

WestienPosted by Sidse Wed, August 15, 2012 08:42
14 fremkaldelser skulle der til, inden måtten havde den rette sol, og den rette temperatur. Hver morgen på soldage, vil Julius ligge på måtten, til hans tunge sveder. Og døren skal op og i hver gang. Så ligger han der! Og nyder solen! Soldyrkeren! For ingen andre har samme lyst.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1091

Han er helt udkørt!

WestienPosted by Sidse Mon, July 02, 2012 08:40
Efter sommermaleskole i weekenden, er han helt udkørt. Lige nu ligger han der, og snorker. Han har ikke rørt sig for at spise morgenmad. Lille smule søvnapnø, har han også. Han var med på sommermaleskolen. Og prøvede at finde sig til rette mellem kæmpe værker, og gipsafstøbninger, mellem udstoppede fugle og halve kroppe i bronze, mellem pensler og staffelier, mellem farver og skyllebøtter, mellem mennesker og motiver. Han er brugt!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1078

Han kan altså stadig det der....

WestienPosted by Sidse Mon, June 04, 2012 22:53
Og så med kun et øje. Hmmmm....

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1058

Hundens....

WestienPosted by Sidse Tue, May 15, 2012 10:52
Selvom livet regner... er hunden stadig legesyg!
 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1051

Fotografer kun den bedste side!

WestienPosted by Sidse Wed, April 04, 2012 08:47
Men Julle har det altså forbavsende godt. Han leger, spiser, irriteres over den begrænsning, skærmen giver ham, (tror jeg nok), men alt i alt, er det godt. Og det er trancetilstand han indtræder i, når han bliver kløet omkring ørene og halsbåndet.Skærmen giver mig også myrekryb, altså pc skærmen. Og eftersom Julles skærm har kostet det samme, som en ny skærm til husstanden, må det jo være sådan, at Julles skærm er vigtigst. Så derfor tager det næsten en halv formiddag, at uploade billeder.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1034

Westie Rampen.

WestienPosted by Sidse Sun, April 01, 2012 09:00

Blev overbevist i går om, at en rampe havde sin berettigelse mellem gangen og køkkenet. En Westierampe. En rampe til de svære trin, det er, at gå på trapper, når man ikke kan se perspektivet i op eller nedturen. Julle har allerede lært nedturen, opturen er lidt sværere, da det blinde øje vender mod afgrunden, der i dette tilfælde er 25 cm, hvor der er højst på øverste trin. Men det kommer, og i morgen, når han kommer med parabol og sattelitmodtager påmonteret, bliver udfordringen lidt mere kompliceret. Men nu kender han rampen.

Kæresten snikkede den sammen på et øjeblik.

Foråret hænger ude på træerne. Mellem træerne i luften. En lille, alt for utålmodig kastanje er også sprunget ud, helt ned i mulden.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1033

Det var den grønne stær..Heldigvis kommer sønnen snart..

WestienPosted by Sidse Sat, March 31, 2012 08:26

Dommen faldt igår. Julle skal have fjernet sit ene øje. Det er grøn stær. Og det er ikke godt. Mandag fjernes øjet, det kønne venstre øje. Det bliver noget af en tilvænning, men der er kun en anden udvej, og det er Julle altså alt for ung til. Lene havde mødt en hund, med bare et øje, og fortalte at det var en glad og dejlig hund, der havde et godt liv. Og det er det der gælder. At hunden trives på trods. Og han skal ikke have en protese ind. De syr bare øjenlågene sammen. Og så har Julle få dage senere ingen smerter mere.

Og Casper kommer mandag. Og bliver nogle dage. Det er rart, rigtigt rart!

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post1032

Tajee.. bom bom

WestienPosted by Sidse Thu, March 29, 2012 23:10

Han har ikke ramt muren, endnu.

Ind imellem rammer han et bordben. Og ellers er han næsten som han plejer. Bare næsten. Dyrlægen sagde idag, at han måske kan få sit syn igen på venstre øje. Han skal møde fastende i morgen, og undersøges igen. Hvis det er nethindeløsning, og dette kan standses. Åhh.. hvor jeg håber, for han er lidt lost, specielt de steder, som er lidt anderledes, lidt vovede.

Og jeg troede at han ville være blind for altid, for det sagde den anden dyrlæge i mandags!

En øjendyrlæge kommer på tale, hvis de ikke finder en diagnose imorgen.

Men han har stadig det højre øje, som er ok. Han fatter ikke rigtigt hvorfor han ikke kan gribe godbidder i luften, så det venter vi lige lidt med. Han skal jo have små succes oplevelser, for stadig at turde tro på sit image. (c:

Det fylder altså noget.

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post1031

Den lille hund..

WestienPosted by Sidse Fri, March 23, 2012 08:37

har fået en mælkehvid måne i det ene øje. Var hos dyrlægen igår, og den lille hund har ondt og skal have øjendråber og smertestillende i en uge.. Det skal blive bedre! Han kan sådan set ikke undværes.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1030

Solhunden

WestienPosted by Sidse Mon, March 12, 2012 13:14
Der er mange slags uld kvaliteter. Denne kvalitet er min yngling.. over dem alle. Og en mæthed er svær at forestille sig. Nu er han snart 13 år. Og efter et bad idag, kom solen ham til en trøst og vidunderlig varme-ting. Han er den første ude om foråret. Og egentlig burde han have solbeskyttelse, for han ligger lige i middagssolen. Man kan godt grave sig ind i pelsen på ham, hvis han altså gider. Nu bliver han lige flashet!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1026

Søndagstiden

WestienPosted by Sidse Sun, November 06, 2011 17:56
Julle er sendt på ferie hos Cecilie og Morten. Skal selv på ferie i løbet af start på ugen. Er ufatteligt heldig at komme til Island, hvor Nordlyset og kunsten bor. Er taknemmelig over at kunne komme til dette land, og glædes over at opleve Karitas natur. Afrejse tirsdag... Uha!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post944

Dræberen fra dørmåtten.

WestienPosted by Sidse Wed, July 06, 2011 08:53
Så skete det atter engang. Den hvide gamle hund trak sit dræbergab op og fik en af de små nye unger, som skovspurveparret har passet så fint. Når han har begået sådan en handling, bliver han temmelig stille, bagefter.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post827
Next »