Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Som et utålmodigt barn!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Tue, February 11, 2014 09:18
Når jeg får færten af at noget snart er færdigt, kan det kun gå for langsomt. Selvom det er smart og nemmere, at lade stykkerne blive på væven til der ikke er mere trend, kan jeg simpelthen ikke lade være med at kigge, før tid. Uha, som det er blevet et stykke sjal, jeg har lyst til at slænge over skulderen, over en stol eller bare røre ved. Må man være SÅ tilfreds med noget, man selv har lavet? Det er bare smukt. Jeg er til det skæve, derfor er alle mine sjaler eller tørklæder asymetriske i mønstret. Og balancen er der som regel. Det kan gå galt, men ikke så ofte. Dejlig tirsdag!

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post1237

Kulde, kaffe og strik!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Fri, January 24, 2014 15:16


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1228

Nyt år, nyt billede, gammelt strik!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Wed, January 01, 2014 13:08
Har fået en opgave om at lave et portræt. Uden klemmer går det ikke at male, de bruges hele tiden. Klemmerne holder paletten, som i virkeligheden er en gammel emballage fra noget frugt, klemmerne holder kluden, som penslerne tørres af i, klemmerne holder forlægget til portrættet. Lærredet er af hør, spændt op efter "franske mål", som her er 72x91 cm. Altid med højde gange bredde. D.v.s. billedet er 72 cm i højden. Det passer sig godt for et portræt, når der er mere end en person. Lærredet er grundet med Primer, en slags forberedelse, derefter er der lagt 3 lag af forskellige farver, for at gøre underlaget levende. Det tager tid, at forberede. Og når jeg funderer over hvordan det hele skal gribes an, tager jeg et par mønstre på et sjal, eller borten på et sjal.
Det er en god begyndelse på et nyt år. God Onsdag, og hvilken Onsdag!


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1203

Safari dyrene vrimler!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Sat, December 28, 2013 22:03
Dyr fra junglen og stepperne og savannerne og skovene og floderne, er klar til 2014. Der er rigtigt mange. Jeg glæder mig.


 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post1200

FlittigSidse eller bare Julegave ideer

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Sat, December 14, 2013 11:06
En poncho bliver ved med at være et hit. Til at varme de rigtige steder. Bliver kuldskær på ryggen i takt med at årene sætter sig i ringe på mine lår??!.. Strik eller væv er varmt nok, når det er uld. Brugte Alpaca og vist nok kamel uld.


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1193

Væven er igen ordnet..

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Sun, December 08, 2013 22:58
Nu har jeg måske lært det. Der findes ingen overspring. Og heldigvis havde min far lyst til at hjælpe.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1187

Om det er nok?

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Mon, November 25, 2013 21:25
Tre slags garn. To egne projekter plus et dejligt smukt sjalsprojekt, som jeg længes efter at blive færdig med. Men en poncho strikket oppefra og ned, er en yngling. Den elsker jeg. Denne bliver nummer eller 8 i rækken, den brune.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post1174

Angel Touch på Black Hill

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Sun, January 27, 2013 12:39
ER sikker på at en engel har fælder noget af sit hår, og så er det samlet af nogle babyalpakaer og sendt til Danmark. Det er så lækkert blødt og uden noget som kradser. Med sødsuppe, som er Blackhill fra Garnudsalg.dk

Dette er en bestilling, og hvis hun ikke synes det lige er hende, vides det, at der er andre.

Lige omkring 2 meter.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1125

Det her bliver allerede elsket!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Sun, January 20, 2013 13:01
Der er kæmpet en kamp hele lørdagen og noget af natten og så igen i dag. Men nu er det næsten lykkes. Men der er en lille detalje, som skal på plads, men der er muligheder i dette væv. Gåseøjne skal kigge på arbejdet, som det skrider frem, på den fantastiske væv, som optager en del af det lille bitte hus.

15 meter blev det vist, der skulle holdes i stramme tøjler undervejs ind på bagbommen, eller hvad det nu hedder. Har slet ikke styr på de rigtige ord, men det er måske en del af vævelivet? Der øves! Dette er glæde, at arbejde frem, noget som andre glædes over. Det er ren glæde. Selv kampen!

 • Comments(7)//www.sidsephos.dk/#post1124

Tænk engang... de er færdige!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Sat, December 01, 2012 19:40
Fire tørklæder af lækkert uld, cashmere, merino og kidmohair. De er blevet så dejlige, og de bliver imorgen lagt hen til Julemarkedet i Stavreby. Øij, tænk at jeg kom så langt!

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1115

Komprimeret søndag!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Sun, June 24, 2012 13:15
Bliver virkelig nød til at arbejde i dag, altså sådan rigtigt arbejde. Noget akut kom, og noget andet ville ikke vente. Så søndag bilist med søndagsarbejde og søndags trætte ben, efter en Skt. Hans med mange gange gang, frem og tilbage. Og hyggeligt, det var det. Og kirkehavnen er som sædvanlig, usædvanligt smuk. Tænk at bo lige her!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1074

På den anden side...endelig!

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Wed, June 13, 2012 07:48
Kan der endelig fokuseres på noget væsenligt her i livet! Revisionen er endelig overstået, fra dette sted, nu er alle tal overladt til folk, der elsker dem. Tallene. Engang var de elsket, men det er længe siden. det var dengang i skolen, hvor det var sjovt og handlede om gennemsnitshastighed og antallet af spiste appelsiner.Men nu fokuseres der i stedet på blomster og liv og arbejde. Og det er en umulighed, sålænge broen over de ucharmerende tal, ikke er forceret. Så liv! kom bare an!

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1067

Carmen kaos og solskin

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Fri, March 02, 2012 08:59
TAK for alle skrevne ord igår. Det blev ikke fridag. Ikke igår. Og ikke idag. Det er alt for mange, der skal afmeldes. Og søvnen indtraf i nat efter flere affyringsforsøg. Og når den først er kommet, er den ikke til at slippe igen. Den smutter ikke så let. Kunne sagtens have snuet sammen med søvnen 2 timer mere. Men deadline lurer lige om snart. Og tæt er tæt på. Snart kan der ikke arbejdes mere ind i billederne. Det må accepteres. I vindueskarmen hersker totalkaos og virvar. Det betyder koncentration. Og søndag bliver fri - hviledag. Der har undertegnede nemlig fødselsdag. Egen-gaven må være en helt fri dag!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1021

Knap tålmodige knapper

Flid, fedt og snydPosted by Sidse Fri, February 17, 2012 08:24

Naboen, den uovertrufne, den alt-kunnene, den rare og smukke nabo hjalp, (hun ordnede det helt!), med sammensyningen og påsyning af ærmerne. De er næsten vigtigst. Det betyder enormt meget, hvorledes de er skruet sammen på den her trøje, som I er trættet med, gennem mindst ½ år. Nu er den der på gulvet, ligger på et håndklæde og venter på at tørre. Og knapper kan knap tro, det er sandt. Når den er tør kan den afbildes... og i morgen bliver det måske "på". Knapperne er købt i Island. Garnet er fra Kenneth. www.garnudsalg.dk

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1008
Next »