Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Og i virkeligheden skulle jeg til "væv"

JamenPosted by Sidse Wed, November 20, 2013 19:15
Og så flader jeg bare ud på sofaen, efter en hurtig omgang influenza ting, som ikke er alligevel noget, bare ramt.. Noget ramt. Trenden ligger stadig og venter på bomning. Og jeg er bare bombet.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1170

At være uden hund

JamenPosted by Sidse Tue, November 19, 2013 08:53
At leve uden en hund er mærkeligt. Fem måneder er der gået. Julle forlod livet 24 juni. Og han er evigt savnet. Det er mærkeligt efter 14 år. Og tomt. Og svært at beslutte sig for en ny hund. Når jeg nu mener at Julle var den sjoveste, skøreste, særeste, kærligste, Terrieste hund der fandtes for mig. Og når nu Julle ikke hele tiden jager naboens kat væk, klister den lille kat til døren, at den næsten må døbes "Klister". Og her er han så.. Klister i solen.
Væven står med ulden klar. Og den er travl. Ulden.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1169

At rumme...

JamenPosted by Sidse Tue, December 06, 2011 10:33

Der er en webside, hvor familie og, pårørende kan følge dem, der er udsendt. Den side er bestemt en favoritside i øjeblikket. Og humor, (militærhumor), deles på denne side, med os udenfor. Og denne side er bestemt med til, at kunne rumme disse 2½ mdr. Fantasierne får ikke frit spil. De styres.. med hård hånd, hvis du forstår.

Forventningen lyste ud af ham. Lige før afrejsen. God tirsdag til jer alle.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post962

Vinduer i september..

JamenPosted by Sidse Wed, September 28, 2011 08:28
Solen står så lavt, og septemberluften er krystalklar til vinteren. Og det der ikke rammes direkte af krystalluften, får en hinde og et filter af snuller, insekter, sommerstøv og våde hundesnuder. Sådan er vinduer i september.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post906

Når verden forandres.

JamenPosted by Sidse Mon, July 25, 2011 10:32

Vil ikke kaste nogen ud i en oversættelse af Kierkegaards ord om angst. Men noget med fjendebilleder og verdensopfattelse, er altid værd at reflekterer over. Og hvordan et samfund skabes med tolerance og grundværdier, om et menneskesyn som bygger på ligeværdighed.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post847

Det fattigste..

JamenPosted by Sidse Thu, April 07, 2011 07:47
Det fattigste i verden, er mennesker uden hjerte og empati. Gid jeg aldrig falder ned i det hul og i den kategori.

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post748

God reklame gør hele arbejdet..

JamenPosted by Sidse Mon, April 04, 2011 21:53


 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post746

Vand-ringe....

JamenPosted by Sidse Sat, February 12, 2011 09:57

Præstø blev igår ramt af en tragedie, og vandringene flød langt, langt væk.. Herude er mange vokset op, og kender hinanden fra ungdommen, har børn i samme skole, har børn der leger sammen, har forældre, der har kørt på knallert sammen, har handlet samme sted og alle mulige andre kombinationer, hvor man er i samme fase og på samme sted. Og også derfor, sætter denne tragedie, bevægelser igennem alle, der bor her.

Som tilflytter ses bevægelsen, af vandringene, tydeligt. Og pludselig går livet alt for hurtigt.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post703

......

JamenPosted by Sidse Fri, January 07, 2011 08:29

Det er mærkeligt med alle de fugle, der falder ned fra himlen. Med indre kvæstelser. Som næste projekt, skal tegnes denne skarv. Men det er underligt med de fugle.. Meget mærkeligt!

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post671

To store..

JamenPosted by Sidse Sat, January 01, 2011 13:02

Både Per Oscarsson og Bamse er døde i nat. Den ene sandsynligvis i en brand, den anden brændte ud.

Det er mærkeligt. Meget mærkeligt.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post665

nu gik det rigtigt godt..

JamenPosted by Sidse Tue, December 21, 2010 08:29
og så alligevel er søvnen ikke helt dyb, der hvor hjernen gerne ville holde ferie, hver nat.. Caminoen rumsterer..mine aftenlåger i Julekalenderen på DR2 er måske hård hjernemad, der kværner her inde under øjenlågerne.. Måske er det hele bare en spændning omkring alle 24 afsnit. For det er først gået rigtigt galt i december?.. Måske er det sympatistrejke fra søvnens side. Sympatistrejke, da Bertelsen heller ikke sover godt?Men Caminoen er bestemt et mål, der er sat for år tilbage.. Og nu må det snart godt være. Når der fyldes 50 år i livs krukken, så må det være rette tid til en lang vandring.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post653

Det røde væsen..

JamenPosted by Sidse Wed, October 13, 2010 09:08
Der er sendt to pakker afsted mod Ballerup. Hvis væsenet er i godt humør, er de fremme idag. Når budbringeren har bragt budet.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post562

Starten "Thildede" med 16 sting..

JamenPosted by Sidse Sun, September 05, 2010 23:04

Det var en slem omgang for den nye kommende nabo. Hun havde travlt med at male og ordne til indflytning snart. Hunden Thilde, som også snart er ny nabo, havde et stort uheld. Den fik en flænge, som måtte til dyrlægen i Fakse. Hvis der havde ligget et blåt blink med magnet, var det røget op på taget, ud af vinduet i førersiden.

Der var jo linet op til Norges togbane tur, med glitrende sne og lange skinner. Men naboen kom ind med en hund i favnen og havde brug for et lift til dyreskadestuen.. Så afsted, afsted.. Stakkelse nabohund og nabo. Men alt var heldigt, ingen store skader på forbenet, + en kæmperegning, søndagstillæg og sutursæt x 4 ...

Thilde er nu en omvandrende sattelitmodtager, man kan måske fange en tenniskamp eller ZULU... Hun er i bedring.. Så søndagens start Thildede.. søde Thilde..(C:

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post504

Tak min skat..

JamenPosted by Sidse Mon, August 16, 2010 19:17

Havde en skatte dame i øret idag. Havde ventet i flere x 20 minutter. Og var en lille smule små sulten, da jeg ikke havde smurt madpakke, inden jeg ringede til skatten. Det skulle jeg muligvis have gjort, da det tog sin tid, og i den tid det tog, blev jeg selvfølgelig sulten, mere end småsulten.

Endelig, efter 3 fejlomstillinger, (de må virkelig være stressede, når de laver 3 fejl i rap..), men altså endelig efter 3 omstillinger og skiftende undskyldninger overfor kunden, mig, kom jeg igennem til den venligste dame stemme, som nedtonede al min irritation. Hun kunne være gift med hvem som helst, og kærne alverdens ting om til smør, bare med sin stemme.

Tak kære skat, for din hjælp. Tak.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post473
Next »