Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Der er i princippet for lidt tid!

drømmePosted by Sidse Fri, October 26, 2012 08:17
Og travlheden har taget overhånd. Håndklæderne har ligget parate til at blive kastet.. Og alligevel, der findes en glæde over at lave udstillingen igen, den er dog bare lige ikke lige tydelig hele tiden.

Og nogle billeder er så absolut færdige. Måske findes der nogle, som vil adopterer et billede eller artmoney, som de nu må kaldes.... der er ihvertfald nogle, der gerne vil adopteres. Men det hele bliver altid nået i enden. Det bliver et dejligt galleri!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1108

Snelyset i verden..

drømmePosted by Sidse Mon, January 30, 2012 17:56
Det er så fint derude og hvor koldt det er, når vinden blæser, vides ikke, ses heller ikke på billedet. Magien i lyset, det blir jeg aldrig træt af.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post986

Onsdagsmidte

drømmePosted by Sidse Wed, August 17, 2011 08:30
Sover som en syvsover. Drømmene vælter ind under øjenlågene. Og historierne har en sammenhæng, er ikke splittede eller hakker tilbage i rillen, som en grammofonplade, der er overbrugt. Det er vidunderligt at sove tungt. At sove tungt er en form for ubekymret tilstand. (Hvis det altså ikke er mareridt!). Og det regenererer hele systemet og dagen er velkommen.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post862

10.16.30 dut. sagde frk. Klokken.

drømmePosted by Sidse Sun, August 14, 2011 10:47
Vågnede ved lyden af en mobil, som brummede langt væk. Totalt langt væk i drømmeland. Et øjeblik efter brummede mobilen igen. Og drømmen veg tilbage for dagen, som allerede er i gang. Det er nok 4-5 eller måske 6 måneder siden, der sidst er sovet så ihærdigt længe. Eller også er hukommelsen druknet i gøremål af aller vigtigste slags. Men dagen er afkortet, det kan mærkes, så der må hellere komme sving i piskene så nullermændene marcherer afsted alene. Pragtfuld søndag til dig, der sikkert allerede har nydt godt af solens skin og himlens blå.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post860

Solbjælder

drømmePosted by Sidse Sat, April 09, 2011 09:42

Har lige fået en velkommen behandling af en god og klog kvinde, som også gør en forskel i verden.

Hun startede 2 børnehjem i Indien da hun var 59 år. Og hun er nu 65 og gør en stor forskel både som børnehjemsgrundlægger og som zoneterapeut. Stor respekt, til dem som kigger forbi egen næsetip og gør forskellen. Hun hedder Yrsa.

Solbjælderne stammer fra hendes butik, hvor stoffer og tasker og skjorter, blander sig med næstekærlighed og ydmyghed.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post750

Hvis ikke...

drømmePosted by Sidse Wed, October 27, 2010 21:39

mit arbejde betød så uendelig meget for mig, ville alle dage, være mulige male dage. At være selvstændig er krævende. Sygedagpenge skal man betale sig fra. Feriepenge skal man spare op. Skatten skal betales. Revisor skal bruges. Arbejdsmarkedsbidrag skal betales. Lønsumsafgift skal betales. Erhvervsaffaldsafgift skal betales. Kan blive helt, helt svedt over alle de bidrag, der skal betales i løbet af et år. Men, men, men at være selvstændig er også en frihed til at vælge. En frihed til at vælge fra. Og en mulighed for at bestemme, hvor der skal satses og hvordan det skal gøres. Og arbejdet, der udføres giver mening. Meget mening.

Og hvor skal alle disse ord så bringes hen... Jo.. der tænkes over livet og arbejdslivet, specielt efter en vellykket udstilling. Refleksionen oven på en travl tid. Refleksioner om livet, kærligheden, tiden, prioriteter, familien og sønnen. Priviligeret, det er jeg, forfærdelig heldig er jeg. Men hvem skal jeg rette min taknemmelighed mod? Kierkegaard, Engelbrecht, Trampedach, min mor eller far, Bob Dylan, venner, ekskærester, kærester, barn, børn, John Irving, Jesus, Susanne Brøgger, Tvind, alle mulige i fuldstændig uprioriteret rækkefølge....

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post581

Løvedrøm..

drømmePosted by Sidse Wed, October 06, 2010 09:07

Sad på en hest, drønede gennem et sted, hvor jeg kunne få en fantastisk lampe eller vase. Min fars kæreste tryllede, små sække med krudt i, de sad alle på en orange snor. Hun var vild med farvede glas, specielt de grønne, og jeg var vild med at lade være med, at samle flere ting til mit liv. Jeg sad på hesten og red gennem en skov, en hund løb efter hesten, hunden blev til en løve og løven bed mig i mine underben og fødder og det gjorde SÅ ondt, at jeg kunne mærke, at det ikke var en drøm.... Jeg red hen til en slags bro, men der stod en kvinde med to børn, jeg ville advare hende, men hesten blev lavet om til en buldozer, som hun forsøgte, at redde sig op, med sine børn, mens jeg løb hen til noget kontor, skovhyttehus, hvor persiennerne var rullede ned, men jeg kunne mærke menneskene bag gardinerne, og jeg bankede hårdt, og den her lyd af persienner på indersiden af ruderne.. Kan du høre lyden?.. Jeg bad folk om at ringe og sige at vi var der og havde brug for hjælp mod løven, som nu var blevet til en tiger..

Jeg vågner nu, med hjertebanken og kigger ud af vinduet for at se om tigeren stadig er derude et sted.. Julle åndedrag i kurven ved siden af viser hjernen vejen ud af drømmen.

Denne krave, med røde, gule og sorte smukke linier, svunget med sølvtråde, er et kniplingestykke, en besøgende havde på søndag, her i galleriet. Meget smukt håndarbejde, meget smukt og anderledes kniplingeværk.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post550

Drømmen som vender tilbage.

drømmePosted by Sidse Mon, October 04, 2010 08:54

En drøm, som igen og igen vender tilbage til natten ved min pude, som kravler ind i hjernen. Den handler meget om kontrol. I denne nats drøm, bliver jeg bedt om en tjeneste, hvor jeg skal køre min søns far til lufthavnen. Alt er på en aller anden måde kaotisk og trapper, der mangler trin, forhindringer undervejs af ting der glemmes og så gentagelsen, den gentagelse, der altid opstår, når jeg skal køre bil i en drøm. Drømmen er at jeg er placeret på bagsædet af en bil, og derfra skal styre og kontrollerer rat, pedaler og udsyn. Det er så rædselsfuldt. For jeg er SÅ dårlig til at køre bil fra bagsædet.. (c:

Nu kører jeg på arbejde, tror jeg....!!!

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post546

Guldalder...med håndtegn...

drømmePosted by Sidse Wed, September 29, 2010 20:06


 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post539

god...

drømmePosted by Sidse Sat, September 11, 2010 22:59
En gang en tur på biblo, stak hånden ned i cdérne og denne landede, uden kendskab. Nu kendes den, bliver glad når den spiller, og så først i dag denne her. Look and listen. (c:

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post513

Garn trisse lang tid..

drømmePosted by Sidse Tue, June 08, 2010 09:13
Det smyger sig frem. Nålen korser sig, hele tiden. Og broderiet vokser..Det var farverne, der tiltrak. Det er farverne, der bliver ved med at fænge.Blandningen på bordet vælger selv farven. Kan bare følge trop. Med min nål...

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post403

stille

drømmePosted by Sidse Sun, March 14, 2010 23:49

Der er stille efter dagens mas og mos, men i et dejligt tempo, og med en behagelig kusine, som støtte og hjælper i et papirshav, af gamle og forglemte papirer. Godt vi nåede i land, inden hun skulle hjem. Vi har sniffet gamle policer og udslidte udskrifter. Og nu er det rent bord, papirssneen er smeltet, næsten, så jeg kan komme videre med det, det hele handler om...livet..

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post301

Pilgrim og askese

drømmePosted by Sidse Thu, March 11, 2010 22:53

At gå en pilgrimstur er meget mere, end jeg ved lige nu.

Og jeg glæder mig til, at sætte mig ind i de riter, jeg kan vælge at følge.

Meget mere kommer senere.

Men den beslutning jeg tog igår, har lettet mit sind. Gad vide, hvad der kommer til at ske. Men noget sker..uden tvivl..

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post298

En kom forbi med en smuk "sweaters" på...

drømmePosted by Sidse Mon, February 15, 2010 20:29

Og sådan en så både varm og dejlig ud.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post268
Next »