Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Nøgenhed

handlingerPosted by Sidse Tue, July 29, 2014 00:28
Da jeg var yngere var jeg mere nøgen med mere tøj på.


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1269

Noget godt en fredag.

handlingerPosted by Sidse Fri, December 13, 2013 18:18


 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1192

Begejstringen er til at overse!

handlingerPosted by Sidse Sun, October 14, 2012 08:52
Når man sådan skal i bad!


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1101

Gid jeg kom lettere til det!

handlingerPosted by Sidse Thu, July 12, 2012 23:45
Men det kan vist ikke lade sig gøre. At male er, at anstrenge sig. At gøre det endnu bedre, end man egentlig synes man kan. Og det tager tid. En spurgte, hvor meget der kunne tjenes i timen... Tjae... når billedet bliver solgt, har jeg måske tjent 6-8 kroner i timen. Et lille bitte billede tager måske 8-10 timer at lave. Nogen tager længere tid. De store billeder er næsten ikke til at beregne, hvor langt tid de tager. De mellemstore tager ca. en hel arbejdsuge. Så når der ikke produceres så mange billeder, er det simpelthen fordi jeg ikke kan nå det, med et selvstændigt fuldtidsarbejde, (45 timer minimum).. Men ihhh.. hvor gad jeg godt have flere timer til rådighed.

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post1081

Når det "kompromisse" liv bliver leverpostej. ET mis!

handlingerPosted by Sidse Fri, April 13, 2012 08:13

Noget læres, ind imellem, alt det andet. Men at leve med store kompromisser duer altså ikke. At leve et liv, hvor der skal tinges om de fleste ting. Det er tydeligt i maleriet, hvor det at udtrykke sig halvt, i virkeligheden mister alt kraft og saft. Og så bliver det leverpostej. Det kan ses i mine billeder der laves, og det mærkes i mit liv. Tidligere ville kompromisset være den bærende kraft, det slugte alt.. specielt det kreative. Da beslutningen om at leve mere tydeligt overfor egne værdier, havde kreativiteten pludselig plads og rum. Frirum. Og trangen til maleriet kan ikke nedgraves i trummerum.

Julles krave er væk, han er glad og træt. Det er jeg også. God fredag!

Nåehjjjjaaa, dette væveri vil jeg prøve at kopierer en dag. Smukt vævet, et tørklæde der blev købt til en veninde, fra Tallinn.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1038

Søndagshverdag.

handlingerPosted by Sidse Sun, January 22, 2012 10:35
På kasernen i Vordingborg, var der en dag med de pårørende om snarlig hjemkomst. Nogle kommer allerede hjem den 26, andre senere. Og Casper endda senere, ca 2 dage senere end forventet. Men tiden er igang med at gå.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post979

Sammenspist

handlingerPosted by Sidse Sat, November 05, 2011 09:10

Vores landsby har mange facetter. Bl.a. er der havnekaffe den første fredag hver måned, også igår. Med kage og hygge i den lille Stavreby Havn.

Og havnekaffen og fællesspisningen, som er en begivenhed hver anden måned, sådan ca., faldt samme dag, igår.

Har endnu aldrig nået havnekaffen, arbejdet har holdt mig væk, men fællesspisningen er næsten altid til, at planlægge sig til, at nå.

Hver gang vi spiser, er der én, som melder ud, at man gerne vil stå for næste omgang. Ikke alle har plads til at bespise 20 - 25 mennesker, men der er ingen forventninger om, at alle holder en spisning. Og hvis man kan nå at melde til, kan man altså satse på sommeren mildhed og udevejr.

Man betaler, hvad det har kostet at lave maden, mellem 20 og 45 kr. Det er utroligt klogt af en landsby at holde dette madhold sammen. Der sker altid noget mellem mennesker og nye ideer opstår altid.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post942

Et sommerstrejf.

handlingerPosted by Sidse Mon, September 05, 2011 08:21
Sverige, eneste sted og gang, der er badet i sommer. Kort var det!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post887

Det skal også til..

handlingerPosted by Sidse Mon, April 04, 2011 09:13
Huset har fået ny rygning/mønning på. Det er som en forårsklipning. Det pynter ganske gevaldigt. Morgenluften forlader himlen og lader er smule af søndagens dejlig vejr snuse forbi.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post745

Hjælp til ven

handlingerPosted by Sidse Sat, March 19, 2011 09:27


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post734

Kunsten er eksistentiel

handlingerPosted by Sidse Tue, January 04, 2011 21:39
sagde Martin Bigum i en udsendelse om hans kunst og en Michael Jeppesen. Sjove udsendelser på DR K. Tror det forstås hvad Martin mener. Det forståes i livet.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post669

Opvarmningsøvelser...

handlingerPosted by Sidse Wed, December 29, 2010 11:22

Brændeovnen skal varmes op, stikkontakten varmer vandet, glødetrådene tager sig kælent af rugbrødets fibre, hunden varmer haven op med sin bjæffen, sengen skal lige køle lidt ned, stemmen skal rykke lidt mere i halsen for at få lyd, der er grusomt ved stemmelæberne.. Der er ikke god stemning dernede, du ved stemmelæberne, hæmning er måske det rette ord.... Forkølelsen er kravlet længere ned. Og rumsterer med et talerør... som ikke spytter ordene ud, bare sådan nogle gutturale mærkelige udbrud..

Fuglene er kølet meget ned. Det er synd. Lægger havre og nødder og solsikker ud i frosten, i et forkølet bæf fra halsen siges det hæst og højt: "Som om solsikkerheden kan hamle op med det kolde gys, selv solsorten ser sort på alt det hvide".

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post661

Pc vævning ?

handlingerPosted by Sidse Sun, December 12, 2010 14:27
Væven er i gang. Skal øve, øve, øve. Selvom der er vævet i mange år, er det nu en anden slags vævning. Men det er slet ikke så tosset. Der skal øves i ordentlige og lige kanter... meeeeen... dada..Computeren var begyndt at hyperventilere... derfor måtte den have kunstigt åndedræt. Og sikken en masse sekret, der blev produceret.. Adrrr..Onkel Bjørn lærte mig at give kunstigt åndedræt til computeren, så nu tør jeg godt kombinerer en skrutrækker og en computer i en "cocktails"... (c:

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post644

En isoleret én..

handlingerPosted by Sidse Fri, November 05, 2010 10:26
Tænk, tankstationen er dækket af Moster Elses reste lapper.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post593
Next »