Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Kommune bluff

bluffPosted by Sidse Tue, May 24, 2011 08:33

Skal skrive et brev til en kommune, hvor fakta bliver omskrevet til falsum. Skal virkelig skærpe hjernen, for at stille skarpt på redigeret virkelighed. Æv.

  • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post783

Lige om lidt...

bluffPosted by Sidse Wed, March 02, 2011 22:49

er det forår.

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post717

Bare til

bluffPosted by Sidse Wed, April 14, 2010 15:51


  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post339

Glansbilleder

bluffPosted by Sidse Tue, December 29, 2009 11:06

Glansbilledet er gammelt. Og falmet. Og uskarpt. Der er ikke meget glans over det mere. Julen falmer også hurtigt. I mit tilfælde, (da jeg jo er et tilfælde), er der mange overvejelser og reflektioner over hvor energien lægges. Jeg øver mig i at være et ordentligt menneske. Og det kan være svært forenligt med gave monsuner og mad vulkaner og fedt epidemi. Og den der ged, har jeg aldrig fået købt til nogen. Jeg har alligevel gjort mig tanker om, hvorledes geden skulle indpakkes, cellofan eller cellofanpose? Crepe eller bølgepap? Skal benene også være dækket?

Der er en stor glæde ved at være sammen med hinanden ved juletid, og ved at spise dejlig mad. Jeg elsker julen ufatteligt meget. Messias og julestjerner. Men der er nogle tanker, der får der noget af julen til at virke vulgært og forlorent. Nemlig visheden om, at bare en brøkdel af de ressourcer vi bruger, både økonomisk og menneskeligt, kunne gøre en kæmpe forskel et andet sted. F.eks. har jeg købt hundelegetøj for 50 kroner.

Min samvittighed byder mig, at handle lidt mere og gøre noget mere.

Jeg skal blive bedre til det.

  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post209