Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Back to normal… soon!

fjumrePosted by Sidse Thu, October 30, 2014 09:43
Badeværelset er snart tørt så det kan blive vådt. Galleriet er lukket. Efteråret har sat lysene i vinduet. Så kan vejret trækkes gennem næsen og hjertet slå rolige slag. I virkeligheden glæder jeg mig til roen. Det gør andre også!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1297

Tiden er grådig

fjumrePosted by Sidse Fri, September 05, 2014 08:28
Et bad. En rum tid. En rumtid. Tidsrum. Rummet tager sin tid. Nærmest lysår. Når det er færdigt, kan jeg bade i tiden, vade i tiden, tidevandet. Min tid.

 • Comments(1)//www.sidsephos.dk/#post1284

Demolition inside!

fjumrePosted by Sidse Sat, August 09, 2014 13:38
Kan næsten ikke tro det. Badeværelset er under nedrivning. Og jeg har ingen vej tilbage. Der er nu det rædselskabinet skal væk. Brunt BRUNT BRUNT. Mejsel, hammer, briller, hørebøffer, næsebind. Tænk altså!

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1279

Skæve dage

fjumrePosted by Sidse Fri, August 01, 2014 14:58
Ting kan være være lidt skæve nogen gange. Det er vel OK?

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1273

Om jeg fortryder?

fjumrePosted by Sidse Wed, July 30, 2014 18:14
Jeg bad til noget om at regne. I morges kl. 04.40 startede det forsigtigt. Og så kom der gang i trommestikkerne. Lå og klappede i synapsflapperne over den dejlig vandankomst. Og de der "dryp-dryp-dryp" var skønne at lytte til.
Så var der et andet "dryp" med en anden klang. Et dryp som en slags vandhane, i entreen. WHAT?
Nemesis kaldes det vist! Tækkemanden er ringet op.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1271

Hvis det hele bare var enkelt!

fjumrePosted by Sidse Wed, July 23, 2014 16:12
Og det er det ikke. Det enkle bliver hurtigt rodet til af det indre. Hvem der bare var zen!

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1264

Skandinavisk hyggestil

fjumrePosted by Sidse Sun, February 23, 2014 09:27
Marts er nær. Rengøringsvanviddet er på randen af spanden. Solen bevæger sig på kanten. Skandinavisk hygge. Sving en børste, helst en børste, der selv er ude om det. Haven må have en rund-gøring også. Alle hjørner rundes! Og så dukker der ting op. Violer, hyacinter og rod!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1242

Egentlig handler det om forår!

fjumrePosted by Sidse Sun, February 16, 2014 17:22
Æggeformen, den perfekte form, når det handler om påske og forår. Landsby æg er forskellige i størrelsen, det mindste kan ligge 2 1/2 gang i det største. Og hyacinterne spreder tanker om forårshaven i mild sol. Alt er løfter om at starte på ny. Og alligevel er det storm ude. Foråret er passende til nye tanker.


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1238

Billeder former, farver, garn og alt muligt andet.

fjumrePosted by Sidse Sun, September 29, 2013 10:46
Efteråret er landet med solskum og våde fødder. Og der er travlt! Farverne skal sættes i sindrige mønstre, former afrettes, billeder formeres, billeder fattes i den grad, endog er der rigeligt. Oktober er blevet den måned, hvor alt skal klappe, der er fernisering to steder inden for 5 dage, der er en stor begivenhed, min mor bliver 75 år. Der er faktisk nok til at udfylde mellemrummene i kalenderen. De mellemrum, der ligger i tidspunktet mellem arbejde og arbejde. Det er et flow. Et godt flow. Der væves altid, væven er fantastisk sød og hjælpsom. Ikke en besværlighed. Den er så gavmild med at give ro til sjælen. Men én ting er belastende ved væven. Den kræver mere uld! Hele tiden kræver den nye farver og kvaliteter. Hmmm...
Det er femte gang, der er galleri i huset her. Og det er femte gange Lene Christensen også er med. Der glædes! Dejlig søndag forude!


 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1153

Fårk... min hæl gør ondt!

fjumrePosted by Sidse Tue, May 28, 2013 09:30
Jeg havde det på fornemmelsen, at det var en overbelastning. Nu er det virkeligt. En ynkelig bevægelse om morgenen, når foden rammer gulvet. HUMP. Helt ærligt. Navleperspektivet er helt klart. Det gør nas.

Fascitis Plantaris! Æv. Nu SKAL jeg have høje hæle og en lille ring at gå på. FÅRK altså.

Det er jo sommer!

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1137

Don´t headbang all night long!!!

fjumrePosted by Sidse Sun, June 10, 2012 21:51
Det er ligesom det dummeste, at bare headbange hele aftenen og noget af natten. Nakkemusklerne er jo ikke 19 år. Og restitution er noget som tager sin tid i den alder, der er nået. Og kender du det, dagen efter, er det slemt, men man ved jo godt, at imorgen er det værre.. tsk...tsk...tsk.. Tjaee bombom...

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1065

Kan mælkebøtte optagning redde verden?

fjumrePosted by Sidse Mon, May 07, 2012 09:02

Eller at male et billede? Eller at strikke en trøje? Inde i hovedet stilles mange spørgsmål. Hvorfor gør jeg det, jeg gør, når jeg gør det? Hvorfor mælkebøtter? Der ligger store spørgsmål og venter i jorden. Det meditative i, at gå ind i sig selv, via verden. Via mælkebøtter, via et billede, via en trøje. Måske derfor bliver verden bedre.. Ville bestemt ikke tro, at oplevelsen var den samme, hvis det handlede om at bruge Round Up! Vel? Min søde veninde har overtaget en lejlighed i København K. Her er hun igang med en proces, nedtagning af det gamle maling på stukken. Og loftet og væggene, og og og og....

Sikke et arbejde. Mere holdbart end mine mælkebøtter, da dette arbejde komme til at holde i mange, mange år. Respekt for, at hun magter denne opgave. Alt bliver vendt den rigtige vej i lejligheden. Og resultatet er forventet smukt! Og der er et stykke vej. Det er i høj grad meditativt... Ik?

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1050

Det blev til en lille pige..

fjumrePosted by Sidse Sun, April 29, 2012 18:06

Og det er måske det første rigtige babytøj, der nogensinde er strikket fra min hånd. Og jeg har jo alderen til at kunne blive bedstemor. Meeeen det er ikke det. Det er til niecen Signe. Og selvom den er blå, er det er dejlig blå.

Og det blir vist ikke foreløbig... det der med bedstemor. Men forventninger til at det engang blir, det er dejligt at besidde. Så der øves i babytøj.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1048

Det må DU ikke glemme, jeg havde næsten glemt det

fjumrePosted by Sidse Fri, April 06, 2012 10:03

Ens hjerne vrider sig i mærelige faconer, når der er krise i hustanden. Den krise, som Julles opreration og alt det der omkring. Nu har jeg så fuldstændigt glemt at det allerede er i morgen, der er LuksusPåskeLoppemarked. Tænk engang.

www.e-pages.dk/ugebladetsydsjaelland/136/14

Så endnu engang loppes der frem fra gemmerne og de mest fantastiske fund ligger lige der for næsen af én.

Så imorgen kl 10 har opkøberne allerede besluttet hvad de skal have med hjem. Det starter kl. 10 og slutter kl 17.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1035
Next »