Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Det bedste...

this is a momentPosted by Sidse Sat, April 12, 2014 09:49


  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1254

De må alle være Jesus!

this is a momentPosted by Sidse Mon, December 02, 2013 23:23
Den søde Rosa fra Nuuk delte denne med mig på Facebook. Vi siger Nuan! Eller på godt dansk Nice! Eller også har de deltaget i X factor.
  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1182

Ord er ligegyldige, øjeblikket taler for sig selv.

this is a momentPosted by Sidse Fri, June 08, 2012 22:04


  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1062

Sommerfest i Ybervarts.

this is a momentPosted by Sidse Sat, August 20, 2011 15:08
Årets begivenhed i Ybervats, (byen stavet bagfra), foregår i aften. Der er garanti for søde og rare mennesker og sikkert noget uforglemmeligt til ganen og maven.

  • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post867

Musik til Lotte Frodighed... og til jer andre..

this is a momentPosted by Sidse Thu, October 07, 2010 21:46
Mange sange er vokset før de er groet fast. Men denne har brændt sig ind i mit hjerte. Og med denne fortolkning af Bryan Ferry... Teksten er af Bob Dylan, selvfølgelig. Men nyd den... Lotte. Og Rina, den er fantastisk at kor synge, med flere stemmmer.

  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post554

Ikke til diamanter...

this is a momentPosted by Sidse Sat, March 27, 2010 08:21

Jeg oplevede en følelse af "nærmest lykkelig", da jeg stod i Kvikly og så ned i en plastikkurv.

Nåeeehhhh..kan man så tænke, "Skal der ikke mere til?".

Nej, jeg kiggede ned i en kurv fyldt med ark.

Det var en glemt følelse, som kun ark af glansbilleder og hinkestene, kunne gro i mig. Det er mærkeligt, så mange år senere. En fuldvoksen kvinde, med ben i næsen, står og bare vil eje, de der ark...

Men der er en særlig verden i glansbillederne. En helt særlig verden, hvor alt er plantet til med blomster og smukke alfer, fine kjoler og blomstertog. Mit pige hjerte blev forført, dengang og nu.

Var det mon her frøet blev plantet, det frø der vokser en ejefornemmelse for dejlige ting, frem? Følelsen var meget stærk, og jeg blev meget fascineret af selve følelsen, stod og mærkede hvordan den egentlig var. Da jeg havde fornemmet nok, gik jeg hen mod kassen uden glansbilleder og hinkestene.

Når jeg kører over Farøbroen, bliver jeg grebet af samme fornemmelse. Utopisk er det, at jeg nogensinde får fat i de største hinkesten af dem alle. Men når man ankommer til Farøbroen, er der to blå advarselslamper, der blinker i tilfælde af omstændigheder, der er sket på broen, som kræver skærpet opmærksomhed. Disse lampeglas, trækker min ejerfornemmelse for dejlige ting, frem i lyset.

Jeg har ikke turde forestille mig en situation, hvor jeg skal forklare, hvor jeg har de der funklende blå lampeglas fra..dem der fra Farøbrorne..

Er livet ikke mærkeligt?

Og diamanter siger mig ingenting, endnu...da..

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post318

Altså, ved I nu hvad...

this is a momentPosted by Sidse Sat, February 20, 2010 19:47

Kære Lene Og Kære Miri.

Nu er jeg blevet awarderet 2 gange, og nu kan jeg vist ikke gemme mig længere. For begge I to skønne damer/kvinder/piger, har besluttet at jeg skal have en award i kreativ blogging..Nå da da..

Mange, mange gange tak for Jeres award, jeg er mere end beæret over jeres dejlige ord, og jeg bliver som vanlig lidt rød i hovedet. Tak.

paradoks-megan.blogspot.com , altså Lene. Tak for dine smukke ord. Det er alt for galt.

Lene skrev: ..... og den går til min kreative, skøre og meget dejlige veninde Sidse, som jeg har kendt meget længe. Vi har altid været forbundet af vores forskelligheder med en dyb respekt for hinanden. Vi har grinet og vi har grædt. Sidse har også en super dejlig blog, hvor man kan lade sig forføre af skøre påfund, tanker og små filosofiske finurligheder. Sidse, min fiske-ven, værs'go. Hvis nogen er kreativ og en rejse værd, så det dig :0)

wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com, Og Miri. Undskyld ventetiden for award modtagelsen til award udgivelsen. Jeg fik awarden af dig d. 18 januar 2010. Det er til tider svært at finde de ord, der skal ledsage det hele Og alligevel skriver du noget, der forpligter. Derfor var der ekstra pres på mine skuldre.

Miri skrev:....Sidse, hun kan noget med ord og billeder, der rammer mig.

Så nu skal jeg altså til det. Det, det hele handler om.

Den kreative blogger award har følgende regler/retningslinjer:

@ Vise billedet/awarden

@ Linket til den/dem , der har givet den .

@ Fortælle 7 ting om dig selv.

@ Give den videre til 7 andre kreative bloggere.

Syv ting om mig:

1. Det største i livet, er kærligheden. Til min søn, til livet. Og til dem, jeg møder i mit liv.

2. At være kreativ, er en drift, jeg er privilegeret over, at kunne have det valg. Det må bare ud. I en eller anden form.

3. At kunne være alene, er et element, en kvalitet, som flere og flere får øjnene op for. Jeg elsker det.

4. Kaoset er et/en præmis, som jeg ind imellem irriteres over, og andre gange skatter højt.

5. Kan spise 7 skildpadder i træk. Dem fra Toms og ikke mini´erne, nej det er de store.

6. Hvis alle i verden gav 5 % af vores indkomst, var der ingen fattigdom. Det kan jeg ofte tænke over, hvorfor der mon så er fattigdom?

7. Et virkeligt paradoks. Jeg er vild med biler. Drømmebilen er en Lexus IS 250 sort. Prisen for sådan en, ville kunne brødføde en region, det rigtige sted.

Nu skal 7 andre have denne award. Om du vil bruge den, er op til dig, selvfølgelig..

Men kære Lene/Megan. paradoks-megan.blogspot.com Du havde det svært, fordi du skulle vælge. Derfor får du den. Jeg kan li, at læse dine flyvende fantasier, og du er en drømmer, med begge ben på jorden. Nu har du mulighed for, at give 7 andre din award. Jeg håber, du ser det som en gave.

Kære Lotte. frodighed.dk Måske er du slet ikke til awarder. Men dine foto af dine børns Customize dit hjem, gudrun sjöden, anders lund madsen, buddha, kaoset, rodet...og dine flyvende sæler. Tak for dem..

Og så lyvemaskine.blogspot.com fordi du tager de fedeste billeder, og har din tolk med i teksten. Du er skide god til at fotografere..

Og til Andrea, andreamentalfloss.blogspot.com, fordi du har nogle gode kreative links, og fordi du har skrevet en bog om Else Pade.

Og, ja Liselotte. Du har altid nogle fantastiske fortællinger om det almindelige, som vokser ualmindeligt meget, når det har været igennem din hævemaskine. slagtenhelligko.dk

Kære Madame. Vil du mon modtage denne dims? Du har de dejligste billeder og de skønneste kommentarer og de skønneste kommentatorer på din blog. huskebloggen.blogspot.com

Og til den sidste i katagorien..En award til Dorthes roderier, fordi hun kan rydde op i kaoset. dorthesroderier.blogspot.com Dorthe kan også godt li, at der er mange besøgende hos hende. :-)

Der findes mange, mange spændende blogs.

En person, jeg igen vil fremhæve er Miri´s, Losarinasmor. Du laver den dejlige menneskelige daglige betragtning, og din bløde sider, er så stærke.

Sidse

  • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post274

Og nu, hvor jeg er varm.....

this is a momentPosted by Sidse Sat, December 19, 2009 14:40

Var inde i København i aftes. Jeg stred mig gennem vejrliget og ramte den ene grænse, i mig selv, efter den anden. Jeg syntes, det var hårdt at køre til København. Og det tog sin tid.

Jeg havde bevæbnet mig med en papkop cappuccino, og derefter bevænbnet med yderligere flere "våben", i form af en buket roser til min mor. Der drog jeg ud i sne ørkenen. Og hvilke driver, der absolut ikke drev den af..

Koncerten med Kantatekoret, var intet mindre end sublim. Dejlige overtoner, som Bent udtrykte det ,efter kirken havde lukket os ud igen.

Og hvilken smuk kirke. Englesang og himmelsk cello..lyd...

  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post195