Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Svenska Grafikens Hus brændt!

flammerPosted by Sidse Wed, March 19, 2014 11:56
Sikke et tab for verden. Alle de værker, som dette museum indeholdt!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1248

Torsdag

flammerPosted by Sidse Thu, December 12, 2013 08:32
Den lille pil står ved graven for den lille Julius. Nu er det snart et halvt år siden jeg mistede den lille hund. Er nu helt sikker på at det er ham, der skubber til små ting, som giver et bump. Det er en refleks, når jeg siger højt "Julius!". Lille Julle.I haven ligger denne tingest. Smuk i formerne, smuk, men hvad er det?

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post1190

Fredagsbevægelse!

flammerPosted by Sidse Fri, June 22, 2012 09:30
Skru op!.... op fra stolen!.... Ud i regnen!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1072

Vandet er livet.

flammerPosted by Sidse Fri, April 20, 2012 16:36
En bustur på ca 3 kvarter, en båd, med 1200 heste, Volvo Penta, en flok efterskoleelever, en tv-vært, en rejsekammerat til tv-værten og så en håndfuld damer, og så mig. Lidt regn, lidt blæst, masset af blæst senere, en del sol... ja sol, for pokker. Er det bare heldigt?Et drømmelandsskab, en drømmetur.Der var ikke mange fugle endnu, men der var dog mange mallemukker. Og bølger!Jeg er vist solgt til Færøerne.

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post1043

Køkkenfarver..

flammerPosted by Sidse Sat, June 25, 2011 22:52
Marguritter, massagebolde, mørkeblå, mørkegrøn, alt muligt... mixmatch... miskmask.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post816

Smukt, fantastisk smukt.

flammerPosted by Sidse Wed, December 15, 2010 19:47


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post647

Hjælpestenen..

flammerPosted by Sidse Thu, October 28, 2010 19:40

Denne årstid skal der virkelig trænes motorik og organisering. Altså, det er min krop der skal koordineres og trænes i øjemål og kalkulering af varme og gløders varme og andet, der har med varme at gøre. Engang for nogle år siden, var det en varm kartofel, der angreb mig, under madlavning. Eller den eksploderede på panden, var ved at lave Edderfugle med brunede kartofler til Zitta og mig.

Igår var der noget brænde. der skulle lægges tilrette i den varme ovn. Og så var det lige, at det ikke mærkedes, at der var en glød den anden side, før det bare gjorde hvinende ondt, du ved, sådan ondt, at det ikke fattes..

Brændt tommelfinger lugter ilde... Og den måtte i koldt vand. Og da natten trængte sig på og tommelen ville sove, var det svært. Da søvnen havde prøvet at fortrænge smerten, måtte noget andet ske. En sten blev hentet udenfor og pakket ind i fugtigt klæde. En kold sten pakket ind i vådt hvidt noget, for at holde det kolde til tommelfingeren. Endelig fik søvnen overtaget, og hånden faldt til ro, med stenen knuget ind til tommelen.Nu er stenen sendt ud og lege med de faldne blade. Og tommelen har det godt.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post583

""Tidslokker""

flammerPosted by Sidse Fri, September 03, 2010 08:21

De forførende tuber, flasker og dunke. Når de overmander tidstagerne, altså urene, ved ingen hvad klokken bliver, for det er for sent. Og så ER det sent. Noget i weekenden skal forføres.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post499

My Boddybloggers..TAK!!

flammerPosted by Sidse Mon, August 23, 2010 11:21

Cykelmyg og fabeldyr, krokodiller og rosa togstammer, bolde i luften og krydsord.Kære Alle der var med til at skabe et billede.

Det var simpelthen virkeligt sjovt og dejligt. Den energi, der ligger i billedet nu, kommer fra jer. Ved ikke hvor ideen kom fra, men pludselig virkede det som en sjov mulighed for inspiration. Og ved gud, hvor var det dejligt og fantastisk.

Detaljerigdommen er til at lege med.

Kære Miri wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com, Lotte www.frodighed.dk , Anita www.paperbowls.blogspot.com, Bent, Mariann, Mor, Lene www.paradoks-megan.blogspot.com

Mange mange tusinde gange slags tak..

 • Comments(11)//www.sidsephos.dk/#post485

Er i gang med noget, men sig det ikke til nogen!

flammerPosted by Sidse Mon, January 25, 2010 22:49

Og det bliver vist, som jeg selv kan lide det.

Tænk, hvad man kan se på sin vej i verden?!

 • Comments(7)//www.sidsephos.dk/#post240

Julle og jeg og nytår..

flammerPosted by Sidse Fri, January 01, 2010 01:26

Julle har aldrig haft det fint og okay med fyrværkeri og knaldkrudt. Da han var 3 år, præsterede han, at crashe et batteri med kinesere, der var igang med at sprutte. Hund og antændte kinesere var et virvar. Han sprang direkte ind i infernoet, men blev reddet heltemodigt af en hurtigt handlende redningsmand, der ligeså hoppede ind i kineserhavet. Det var en slem oplevelse, det var kun kineserne, der ikke kunne reddes...:-)

Jeg vil også meget hellere bare slippe for det meste. De her aftener har ikke rigtigt "tændt" mig. Og hvis der har været en eller anden fest, har det aldrig været andet end fusere. Som Liselotte skriver på sin blog www.slagtenhelligko.dk, så har jeg heller aldrig været en skide god gæst, at inviterer til nytår. Jeg er simpelthen ikke særlig god til nytår. Bare ærgerlig Sonnyboy...bare ærgerlig..

Og nu hvor mit hus er designet med stråtag, har jeg fået en fantastisk undskyldning, om at jeg desværre ikke kan være selskabelig ude i verden denne aften. Den forklaring er svær at hamle op med, specielt hvis der er fyrværkeri meget tæt på, hvilket der er. Så jeg står klar med sprøjten og alarmcentralen. Og så er huset desuden fyldt med højere musik end vi plejer, vi prøver at overdøve knaldene, så Julle ikke farer rundt og gør mod kanonmonstrene.

Jeg vil hellere bare vende et blad i kalenderen..

Der var en smuk lille og meget klar måneformørkelse. Jeg kunne se det i kipvinduet. Så kulden fik ikke lov at trække min nydelse kortere.

Pas nu godt på hinanden og jeg ønsker selvfølgelig alle et dejligt og godt nytår. Håber ønsker modnes, håber at ønsker bliver formuleret, håber mange drømme bliver født og fulgt ud i livet, håber meget, at håbet bliver ved med at være på mode....

Præstø havde en dejlig teint her til morgen. Jeg elsker krystalmorgener, med plirreluft og blå smag i luften.

Nu skal vi vist sandelig sove. Godnat alle.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post211