Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Luksus LOPPER

GemmernePosted by Sidse Thu, July 24, 2014 08:04
Igen, for femte gang… Der er stået på hovedet i gemmerne. Det er om 10 dage. Søndag d. 3. august. Kl. 10 - 16

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1265

Gammelt håndværk

GemmernePosted by Sidse Tue, February 04, 2014 08:01
En gammel skænk, tidligere indbygget skab. En gammel tragt med sisseleringer. De gamle ting har en sjæl med sig. Tingene indtager huset på deres egen måde. Tirsdagstanker.


 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1233

Island

GemmernePosted by Sidse Thu, January 02, 2014 18:17
jeg må bare til Island i foråret, ikke dette forår, eller måske og dog? Har været i Island engang i november måned, (ikke denne november), og trods vejret må jeg bare tilbage til Island. Landet har en gribende skønhed, en brutal skønhed, en sarthed, en overvældendehed. Læser en ny bog af forfatteren til "Karítas uden titel" Kristín Marja Baldursdóttir. Og længslen er fuldendt! Bogen hedder "Fra hus til hus".


 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1205

Det er ingen hemmelighed. Det er loppemarkedsdag imorgen. Og og og...

GemmernePosted by Sidse Sat, August 03, 2013 13:20
Vi har ledt i gemmerne til dette års loppemarked. Og der er fundet fantastiske ting frem til imorgen. Det bliver bare rigtigt SJOVT. Hvis du kommer er det i Stavreby ude på det lille næs, Jungshoved, Og det er hele Stavreby Strandvej. Vi ses da.!

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1142

Koldt og godt!

GemmernePosted by Sidse Sun, April 08, 2012 12:37

Det var en hyggelig dag vi havde i Stavreby i går. Der var SÅ mange besøgende, at man skulle have troet at der var friskbagte boller i sigte, det var der vist også nede i den anden ende af byen, og der var så også en fransk pizzamand, der havde indtaget en indkørsel i byen, for at bespise sultne maver.

Salget var småt, men det vigtige i denne begivenhed er, at vi sammen har en smadder hyggelig og dejlig dag. Vi ynder at smutte på besøg i hinandens boder, og der er en lille konkurrence om, hvem der først får besøgt en bestemt bod, hvor der ALTID er skatte at indhænde. Birgitte vandt denne runde, så nu står vi lige.

Men Stavreby er blevet et tilløbsstykke, det må erkendes efterhånden. Dejlig søndag til dig!

Og Mor og Bent assisterede. Det var skønt. Slutsatsen blev en middag på Pakhus 8, hvor der blev snakket igennem og spist det bedste af det bedste. Vi var vel omkring 20 mennesker fra Stavreby + de assisterende folk. Økomad til gode priser, virkelig et scoop for Præstø, at huse så dygtig en kok. Super mad! • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1036

formiddagsgryn

GemmernePosted by Sidse Mon, February 27, 2012 08:35

Wenders og Pina hopper ind i hovedet igen og igen. Den film....

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1017

onsdagsglæder.

GemmernePosted by Sidse Wed, August 24, 2011 08:33

Én gang om måneden i to sammenhængende dage, modtages der undervisning på maleskole ved anerkendt billedkunstner. Er sulten efter igen at arbejde med maleriet. Dette har ligget stille i snart en måned. Nu må det være store billeder.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post871

Kludene

GemmernePosted by Sidse Mon, August 22, 2011 00:07
Tæpperne kommer næsten frem af sig selv. Taknemmeligt arbejde, der tramper derudaf i et hakkende tempo. Tæppet skaber sig. Snorlige snor rækker. I en uregelmæssig regelmæssighed. Der kan jeg godt være med. At skabes og at skabe. Værdi-skabe.

 • Comments(7)//www.sidsephos.dk/#post869

Aldrig hørt før..

GemmernePosted by Sidse Wed, December 08, 2010 23:50
Går jo til korsang, kan ikke en node, men elsker at lære gennem øret. Men denne sang har sat sig lige midt i det hele. Kan kun tænke disse strofer... alt delen..Men den er SÅ smuk, og når koret kan den til fulde, bliver det skønt.. Kors, hvor er den svær, men smuk.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post639

Poncho ting

GemmernePosted by Sidse Sun, April 25, 2010 23:16
Så det er denne jeg er i gang med, er altså fra Hjertegarn, model nr. 42292. Der har været en tendens til at halsen er blevet for stor. dette er løst ved at strikke en ekstra krave indeni, kan selv godt lí noget, som varmer om halsen.Modellen er vist nok 6-8 år gammel..Altså mønstret.

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post348

Altså Julle..

GemmernePosted by Sidse Tue, February 16, 2010 23:29

Det startede med, at Julle var ualmindeligt stille, ude i haven. Og det ligner ham ikke. Bestemt ikke. Han kunne jo have lært, lige idag, at man ikke behøver at gappe op hele tiden. Og jeg tænkte ikke videre over stilheden, i et stykke tid .

Så blev der endnu mere stille. Det er det, der sker, når der har været stille, længere tid. Og da stilheden blev larmende, gik jeg ud i haven. Jeg havde lige fusket lidt med mit kamera, du ved det der Canon...uhmm.., så det havde jeg ved hånden. Nå, jeg går altså ud i haven.

Der ligger små sorte ting på sneen. Let at se, når nu sneen er hvid.. Jeg kommer nærmere og ser, at det bestemt ser mistænkeligt ud. Og jeg finder en tot, eller skal måske nærmere sige,en lille dusk. Og jeg begynder at ane, hvad der er sket.

I samme øjeblik kommer en glad lille hund rundt om hjørnet henne ved tipien, med noget sort i munden. Og der opdages, hvad det er, han har lavet. Julle dog.. Stakkels lille fugl..den lille bitte solsort, som sikkert har været så sulten, at den ikke har ænset faren. Og fordringen blev idag afbrudt af et minuts stilhed.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post270

Når gemmerne bliver til "fremmerne" i stedet..

GemmernePosted by Sidse Fri, February 05, 2010 07:43
I går så jeg "I am legend"..Uha..! Jeg bliver så ramt af en film, som denne. Og Will Smith er utrolig til, at formidle en ensomheds følelse, som gør ondt inde i hjertet. Historien er, at et lægemidel mod al kræft, er udviklet, men der er en uheldig bivirkning. Alle får en virus, som er ødelæggende, mod alt det menneskelige. Nogle få overlever, p.g.a. immunitet. Jeg kan kun se sådan en film, hvis jeg har et strikketøj, at gemme mig bagved, når det bliver for uhyggeligt. Eller når det bliver for voldsomt og stærkt følelsesmæssigt. Så godt jeg havde strikketøjet..

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post254

Åh det forår..

GemmernePosted by Sidse Sat, January 02, 2010 21:18

Sad sammen med sønnen og kiggede efter nogle billeder fra en rejse, ham og hans far havde til L.A. for nogle år siden. Jeg snublede virtuelt over denne spand elskelilla farvede stedmoderblomster. Og jeg længes frem ad..mod sommeren.

Og for første gang i mange, mange år, har jeg virkelig lyst til at rejse. Vi kiggede på billeder fra London, her blev sønnen fanget i vindues spejl, og dem som kender ham kan se, at vindues teksten er finurlig.

Lysten til at rejse kommer bl.a. fra min mor, som i den grad oplever verden. Og så kommer den også af, at se rejsebilleder fra London. Vil forfærdeligt gerne til Barcelona, vandre pilgrimsruten, (eller i hvertfald noget af den), Frankrig og Amsterdam, som jeg kun har prøvet at være i alt for kort og alt for ung.

Idag er sønnen en voksen ung fløs. Men det er bare 4 år siden, det nederste billede blev taget. (Selvfølgelig bragt med tilladelse).

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post215