Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

En flirt med Jyske Bank

Surt show..Posted by Sidse Sun, November 17, 2013 09:27
At flirte med en bank kræver vist mere end jeg selv er i stand til. At etablerer et ordentlig forhold virker efterhånden mere og mere utopisk. Selvom jeg i den grad har givet forholdet mere end en chance, så er forholdet aldrig blevet endeligt etableret og godt balanceret. Jeg synes, jeg giver mere end jeg får tilbage. Ikke at forholdet skal vejes op på den måde, for hvis det nu havde den balance, jeg efterlyser, var det uproblematisk. Jeg har været tro, og overholdt vores aftaler, jeg har ydet, synes jeg egentlig, temmelig meget og strakt min tålmodighed. Forholdet har varet i 11 år. Vores mening om det, at betale skat, har også spillet ind i min beslutning. Dette har i virkeligheden rokket ved en stor grundsten, som jeg mener noget andet om end Jyske Bank. Mener selv, at skatten betales med en glæde over at give andre i samfundet mulighed for at få sygehus hjæp, lægehjælp, veje at køre på, rådhuse at besøge, kommunalbestyrelser at udskælde og mange mange andre underholdninger. At have en under holdning om at unddrage skatten, en holdning jeg slet, slet ikke kan bifalde. Så jeg er måske at finde på bankdating, inde for en lille fremtid. Pengehjulet er endnu engang rullet videre. Jeg synes i virkeligheden, at alt for mange bliver i et forhold, som ikke fungerer i grundholdningerne. Og mange kan ikke overskue, at skulle skifte partner, og bliver så i forholdet, trods de store forskelle i grundværdierne. Jeg har selv været der i 11 år. Tror jeg finder modet snart. Skal lige sove et par nætter.
  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1168

Den hardcore aftensang til de slemme drenge.

Surt show..Posted by Sidse Mon, January 10, 2011 23:00


  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post677

Kan ikke rumme denne mandag..

Surt show..Posted by Sidse Mon, November 08, 2010 20:14

Sover mere end elendigt, også i nat. Og er rigtig sådan klimakterievrissen. Sådan rigtigt...ARRRRRRGGGHHH.. Brændeovnen vil ikke tænde uden at spytte røg ud til gengæld. Når blæsten danser tango på tagryggen, er skorstenen fornærmet, og lukke munden. Så kan røgen kun slå baglæns ned i ovnen og ud i stuen.. Jeg hader det. Vinduerne er åbne og så kommer der mere røg. Prøver at finde balancen mellem åbne vinduer, brændeovnen, som ikke må slå over i røg, og røgen der skal ud med blæsten, der danser på ryggen. Er kold på den ene fod, har kun én sok på, den anden fod er ligeglad. Blæsten holder mig fanget. Bh én strammer. Ubalancen rammer hårdt en mandag.

Pause....20 minutter..

Og så kom min nabo lige ind forbi med nylavet æblekage, lun med flødeskum, og sønnen ringer også lige der.. Nu er jeg i vildt meget bedre humør.

Tak...

  • Comments(7)//www.sidsephos.dk/#post600

Når rapsen bliver negativ..

Surt show..Posted by Sidse Thu, May 20, 2010 21:39

Kan næsten få åndenød, når bilen passerer en rapsmark. Og der er bare mange af dem hernede..

Halsen snøre sig sammen. Og alle luftindtag blokeres.

Måske er jeg den eneste..

Mon man kunne give rapsen en anden farve? Og duft?

Nu er den bare negativ.

  • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post382

Post Danmark

Surt show..Posted by Sidse Wed, April 21, 2010 08:47

Ja.... bliver helt, helt træt ned i maven. Og tænker mit, om dem, og deres væsen. Skulle have haft pakken igår, med Post Danmark. Jeg var ikke hjemme, og de slap en lap. Men ak..På denne lap står noget virkelig gak. Pakken og jeg hører hjemme i Præstø men pakken blev lagt til afhentning i Stege. Hvoffor deeet? spør jeg bare...

Noget et gået gak med den pak.. fatter ikke et hak.

Og så er det bare, at hakke afsted med det net

der er nede og skriver det hele med takker.

Vi afventer en pakke med det hele fra TDCee..

Og jeg tror, fotografen er taget til Stege..

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post343

Alvorlighed

Surt show..Posted by Sidse Thu, March 18, 2010 09:20

Julle er ved at vænne sig, til det nye look. Der går et stykke tid, hvor pelsen savnes og han føler sig noget ved siden af sig selv. Og han syntes sådan set, at benene er blevet lige vel korte denne gang, men de vokser vel ud igen.

Men alvoren er til at se, når han stiller op til foto session.

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post306

Hellere noget andet

Surt show..Posted by Sidse Wed, March 17, 2010 07:47

Julle ville meget hellere lege rundt i haven og rulle sig i noget, som andre synes lugter skidt.

Men han er en hund, der ikke savler og fælder, og derfor skal han til frisør i dag. Om et par timer, er han hejmme igen, og ikke så særligt glad ved det hele.

Han fylder 11 år 16 maj, og til den tid, er hans pels igen en almindelig rodet mængde hår.

  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post304

Tandlægen og togskinnerne.

Surt show..Posted by Sidse Tue, February 09, 2010 20:17

Sådan er det bare. Heldigvis vil min tandlæge ikke lave togskinner, i munden på mig. Det kunne da også lige.... Men jeg slipper ikke for en facade.. Men jeg skal da altså ikke have en bro....

Tandlægen ligger i den gamle stationesbygning. Og min mors gode ven kan li toge, og disse billeder er til ham. Der var også noget med flintebaronerne..elller hvad de nu var.

Her..Men du kender dem sandsynligvis allerede..  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post261

Nå for søren..

Surt show..Posted by Sidse Mon, January 04, 2010 08:37

Det er sandelig også en nyhed at vågne op til i det nye årti.

Antiklimaks: G-punktet findes ikke

Gad vide hvad det betyder? For verdensfreden?

Stauderne fryser. De har lagt sig sammen, for at holde varmen og formerne, måske.

  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post218