Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Rodet!

Alene hjemmePosted by Sidse Fri, January 03, 2014 21:11
Uret er lagt, theen er lavet, farverne er klar, vandet er rent, penslerne er våde, det er fredag.

  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post1207

Måske er loyalitet, den stærkeste følelse?

Alene hjemmePosted by Sidse Mon, June 25, 2012 09:31

Altså, måske... kærlighed kan forsvinde, begær fordamper og forblændelse blegner. Stadig "Nattog til Lissabon", som stiller spørgsmål til livets indhold.

  • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1075

Thi hi..Tænk hun er 49..

Alene hjemmePosted by Sidse Wed, March 03, 2010 23:00


  • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post290

Det kan man jo kalde fredag...

Alene hjemmePosted by Sidse Fri, January 22, 2010 18:27
God aften til dig bag skærmen.

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post236

Den lille grønne..

Alene hjemmePosted by Sidse Sun, January 10, 2010 09:52

Jeg fik den lille grønne hjem igår. Vi skal nok finde sporet sammen. Den klarede i hvertfald de store mængder sne, der var føget frem og tilbage over vejene fra Ringsted...

Fik en mundtlig reaktion på min efterskrift til Avensis. Sus syntes godt nok jeg var lidt hård, ved den nye medarbejder, der skulle efterfølge Avensis. Det ville være en svær start for den nye, mente hun. Sus var i iøvrigt overrasket over, at jeg havde en medarbejder. Det var da vist ikke en, hun havde mødt. Sus, dit søde menneske, dejligt, at du forsvarer andre, hvis de bliver lidt hårdt behandlet. OOg jo, jeg indrømmer, at der stilles store krav til den nye bil. Men jeg er sikker på den kan honorere dem..Ellers er den så gammel, at den kender sit eget værd!....

Og hold da op for en storm nat. Klokken 2.30 i nat, bankede det på døren. Jeg stod op og fattede ikke en bjælde. Der var ingen udenfor, og jeg ville ikke åbne døren, da jeg var søvndrukken og ikke havde samme alert-nes overfor pludselige vindstød af monsterstyrke. Så jeg gik i seng igen, med ren hjertebanken.

Først i morges opdagede jeg, at det var kosten, der havde banket på døren..så hjertet faldt på plads igen.

Julle har også udskældt, hvad han mente var rigtigt, at skælde på. Det er usandsynligt, at stormen har holdt igen, ikke engang lidt igen. Men det ved Julle ingenting om. Han er sikker på at han hjælper, så stormen bliver forskrækket.

Annisse kirke lå der, hvor jeg kørte en prøvetur i en mulig bil, fredag eftermiddag. Når der ligger pengen på kistebunden, bliver det den bil.

  • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post224