Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Hvis du vil have din blog på siden?

BlokkersPosted by Sidse Thu, December 12, 2013 18:02
Der hvor min blog er "hostet" kan jeg ikke linke direkte til din side, men hvis du gerne ville have et link, sætter jeg det gerne i sidepanelet til højre. Skriv din adresse, og jeg sætter den op. Der er jo kun tolv dage til jul, ikke?

  • Comments(8)//www.sidsephos.dk/#post1191

Engang tænkte jeg aldrig på kommunen!

BlokkersPosted by Sidse Sat, January 12, 2013 09:03
og det var faktisk rart, da det ikke lå på sinde, hvordan demokratiet fungerer. Så var det lettere at abstraherer fra uforståelige sager, som f.eks. Koldings Bilka, der fik lov at være der, når det nu var bygget. Forstod ikke, at det kunne ske, og regnede med, at det bare var et enkelt tilfælde af nepotisme, som ikke var en det herskende tænkelige kodeks for (måske) alle kommuner.

Men der er godt nok løbet meget erfaringsand ind på stranden siden da.

Det skal jeg lige love for.Frustrationen er enorm. Troen på demokratiet er flad som dækket på trillebøren. Troede at verden var mere avanceret, og ikke så primitiv. Selv hvalerne ved hvordan man skal opføre sig i et samfund, for at tingene kan fortsætte. Og bierne! Hvad sker der så lige for kommunalpolitikere? Hvor er anstændigheden henne? Det ordentlige menneske? Det ansvarlige menneske?

Et sjælendt negativt indslag i min verden!

  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1123

Er der nogen, der vil ordinerer en fridag til mig? Nogen burde!

BlokkersPosted by Sidse Thu, March 01, 2012 08:08
At sove er vidunderligt! At ligge en nat uden at sove, bare med øjnene knebet hårdt sammen, det er simpelthen en pestilens. Der er ikke meget udspring over handlingen, når man så står op, om morgenen. Blokkers!

  • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post1020

Jeg har jo fri..Ik?

BlokkersPosted by Sidse Thu, April 01, 2010 00:53


  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post324

Hvem var det nu, jeg lånte min Ipod til?

BlokkersPosted by Sidse Wed, March 31, 2010 23:58
Jeg kan simpelthen bare ikke huske hvem...

  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post323

Ikke rigtigt noget..

BlokkersPosted by Sidse Sat, February 06, 2010 12:57

Ingenting vil rigtigt blive til noget i dag. Måske skal jeg være lidt tålmodig med mit liv og mig selv. Men jeg orker ikke rigtigt noget i dag. Sidder og strikker, men det virker ikke. Fik nogle slidtråde, som jeg har bestilt, og ovenikøbet bragt lige til døren. Men kan ikke finde ud af, hvordan teknikken er for, at sætte dem ordentligt fast. Det funker ikke. Det bliver ikke som jeg vil.

Må have fat i en glarmester, så hun/han kan fortælle, hvordan det skal klares.

Øvdagen...

Skal senere til København til fødselsdag. Måske sker forandringen der.

Eller der er jo den mulighed, at jeg bare trænger, til at lave intet som helst?....Kunne sagtens være optionen, som jeg ikke har inddraget i mine opgaver. Altså opgaven, som ligger i, at slappe HELT af...Broderi...nå, heller ikke...

Mærkelig dag....mærkelige billeder..Nu et lille tillæg til denne smøre... The Chief Happiness Officer http://positivesharing.com/ er altid et godt bud, når det trænger til at blive pudset op. Her er et bud på glæde.:

  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post255