Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Tres i timen...!

ArbejdetPosted by Sidse Tue, July 03, 2012 08:47
Arbejdet er lidt tungt, efter en weekend uden hvile. Forstår godt Julius.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1079

Noget fra mit arbejde.

ArbejdetPosted by Sidse Thu, February 02, 2012 21:35

Multikom, en ungdomsuddannelse og denne skole, som ligger i Vordingborg, er en del af mit arbejdsliv. De har lavet en lækker musikvideo i anledningen af et 10 års jubilæum, som blev afholdt i sidste uge. Kæmpe tillykke til dem, og tillykke med premieren på musikvideoen. Hvis du er mere nysgerrig, kan du læse mere her. www.multikom.dk

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post989

op på hesten igen..

ArbejdetPosted by Sidse Fri, December 16, 2011 09:23
Med penicillinen i baglommen, hunden i hundeburet og halstørklædet om halsen og hjertet i Afghanistan, drages der ud i verden, altså bare nærverdenen, for at genoprette balancen. Og også tjene lidt ind, af hvad der er tabt i feberen. Der er penicillin nok til slutningen af næste uge. Faktisk til JUL.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post968

Bedste fest længe..

ArbejdetPosted by Sidse Thu, December 09, 2010 21:56
MK-klassen, www.multikom.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=3 , havde inviteret til JULEFROKOST. Hold da op for en fest. Sjældent meget grin og latter og Bingo og nisser. De fatter virkelig, at lave en fest. Åbningen var Safriduo med trommestikker og nissemaver..Røgmaskine og farveslør. Bingoplader blev delt ud og jubleskrig lød..Bingo og Banko i et inferno af latter sjov og dejlige mennesker. Der blev vundet chips, kaffe, chokolade og jeg vandt en flæskesteg.. (C: Tak for dejlig fest..

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post640

Rettelse..

ArbejdetPosted by Sidse Thu, October 28, 2010 17:54

Allerførst; Tak for de søde og dejlige og opmuntrende kommentarer. Og det berettiger en rettelse.

Jeg er allerede selvstændig, og har været det de sidste 8 år. Og jeg er vild med mit arbejde. På trods af diverse betalinger og besværligheder. Så er den frihed, der følger et selvstændigt liv, dejlig og essentiel for mig. Og TAK for jeres uforbeholdne støtte... Så er den ged barberet.. vist nok.. (c::

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post582

Skrivekramper..

ArbejdetPosted by Sidse Mon, October 25, 2010 22:31

Arbejdet er nogen gange mere end optræning og lindring. I dag handlede det om livet og døden og troen på det hele. Sådan er det.. Og ord bliver brugt op i løbet af dagen, ikke engang de ord, der kan skrives, levnes.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post579

Det blir vel ikke bedre...!!!

ArbejdetPosted by Sidse Fri, August 27, 2010 16:29

Behøver man at føle sig som en karklud, og tænker at det hele bliver tørret med den. Nej..det er ikke nødvendigt.

En pige, jeg havde den fornøjelse, at træffe igår, via mit arbejde, sagde disse ord:

Jeg er den heldigste pige i mit liv.

Jeg tror hende. Hvorfor hun var den heldigste, var der ingen beskrivelse på, det var bare sådan.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post491

TELIA til TELENOR..

ArbejdetPosted by Sidse Wed, June 23, 2010 11:10
Har været bundet et år til et selskab, som ikke har levet op til forventningerne. Og lige nu har TELENOR et godt tilbud. Så det er snart en kendsgerning, at TELIA er fortid. Kan ikke have ustabilt mobilnet, som knækker over fordi bilen kører over en bro eller under en flagstang.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post420

Stor beslutning..

ArbejdetPosted by Sidse Tue, March 09, 2010 08:30

Jeg har truffet en beslutning omkring min måde, at arbejde på. Lige nu er jeg på vej mod en dundrende succes, i kategorien "Stress". Og det kan jeg godt se, duer jo ikke, det er ikke det jeg vil. Så der skal andre boller på bordet, eller er det omvendt?

Jeg slår en bremse i, så jeg i hvertfald har en dag om ugen, som er hellig, til hvile. Og til det jeg også gerne vil gøre mere, tegne og male og dase.

 • Comments(7)//www.sidsephos.dk/#post295

Det er jo bare ting..ik?

ArbejdetPosted by Sidse Sat, January 09, 2010 10:14

Der bliver her en af de nærmeste dage holdt en lille afskedsreception for den alt for unge Avensis, der nu går på pension, allerede denne weekend. Det kom tidligere end ventet, men der har været forhold, som har bevirket, at Avensis ikke kan fortsætte sit arbejde.

Jeg kommer til at savne vores samarbejde. Du har virkelig været en trofast ven og god ven. Du har kørt, når jeg har bedt om det, du har varmet og kølet, som du nu forstod at gøre det. Men det blev tydligere og tydligere, at du ikke kunne klare dagligdagen, med de krav, som nu følger med, når man er selvstændig. Jeg håber, at din pensionstilværelse bliver spændende og kommer til at foregå i et behageligt tempo, for man må sande, at det tempo, vi har haft sammen, har været heftigt, og til tider også dyrt? Kan du huske dengang vi fik to fartbøder på en uge?..

Jeg kommer til at savne dig, og den nye medarbejder, som træder ind i stedet for dig, får lov til at starte på en frisk. Jeg vil gøre det klart fra starten, at jeg forventer en stabil medarbejder.

Nu håber jeg, at du får den hjælp du har behov for lige nu, og jeg ved, at du trænger til noget rekreation. Men du kan altid komme til mig, hvis du har brug for noget..

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post223

Tiden

ArbejdetPosted by Sidse Wed, January 06, 2010 08:40

Fornemmelsen af tiden..kunne godt tænke mig at bearbejde tiden, så den bliver min ven, lige nu er tiden hele konstant i hælene på mig. Og til tider foran..ved ikke hvordan jeg for forklaret tiden, at det kan være meget rarere med følgeskab. Og ved heller ikke om det bare er utopi, at det kan lade sig gøre.

Det er utroligt anstrengende at have tidspresset. Det sidder med ved spisebordet, ved computeren, i bilen, på arbejdet ja sågar når jeg broderer. Det er sjældent det ikke er der..Altså presset...

Og jo..tid er godt nok også et spørgsmål om penge. Men det ville være fantastisk hvis disse 2 objekter, tid og penge, kunne lege sammen, komme overens og blive venner.... med mig.

Måske er det et tidsfænomen, måske er det tidstypisk, måske er det hele kulturen, der er med til at påvirke mange af tidens kvinder?

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post220