Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Forberedelse, masser af forberedelse!

Århhhh....Posted by Sidse Tue, July 22, 2014 09:06
I virkeligheden forbereder jeg hele tiden. Nye billeder, nye dage, nye tegninger, nye farver. Oktoberudstillingen forberedes. Har en fornemmelse af at det gode er der, et sted! Men virkeligheden viser hele tiden et andet ansigt. Verden kan ikke enes! Ondskaben er på begge sider! Gaza! Den ene er stærk, den anden er svag, men de gode har ingen magt!

  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1263

Squash arm, Julefrokost og den stille Sol

Århhhh....Posted by Sidse Sat, December 07, 2013 09:19
Der blev nippet til lidt øl, da jeg skulle køre hjem fra Julefrokosten, som startede med 2 timers Squash. Et rigtigt godt starttræk. Kroppen er slået af en lille bold på størrelse med en lille blomme. Eller måske rettere armen, den højre. Den har sin egen rytmebox. Den er flad.
Nu skinner solen, dagen er stille, de franske anemoner er så smukke. Dagen er fin og ren.

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1186

Christian Jungersen rammer hårdt og ubarmhjertigt... hver gang.

Århhhh....Posted by Sidse Fri, June 07, 2013 17:48
Jeg bliver så hårdt ramt, hver gang jeg læser en bog af Christian Jungersen. Det komplicerede menneskeliv. Der er så HÅRDT. Jeg bliver så ked af det indeni. Og jeg kan ikke slippe. Jeg vælter og slipper ikke. Jeg væltes bagover af forfatterens finesse, beskrivelsen af det onde, det onde, som ikke ser ondt ud, men er det i roden. Det forfinede forrædderi, den forfinede fornedrelse, den fornedrende normalitet. Gudskelov at sådanne forfattere findes. Tak. Jeg er ramt.

  • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1138

Han er ok.

Århhhh....Posted by Sidse Thu, December 15, 2011 12:43

Min søn. Og der sendes ønsker og tanker til de mennesker, som i dag er ramt af hændelsen i Afghanistan.

  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post967

Fraværethed

Århhhh....Posted by Sidse Sun, November 27, 2011 17:06

Nu bliver jeg personlig. Denne unge mand, som er min søn Casper, har truffet en beslutning, som har stor betydning for mit liv og min families liv, lige nu i disse dage. På torsdag skal familien og nok også nogle venner, vinke farvel og sende gode ønsker og kramme og knuse og vente.... Casper tager afsted til Afghanistan. Og skal være der til midten af februar 2012. Det bliver lange dage, fyldt med alt muligt, som kan forkorte tiden. Jeg fordøjer, meget... Og det fylder selvfølgelig utroligt meget. Så derfor...

På billedet havde han lige vundet et par bukser i Aalborg. (I fredags).. Han er jo heldig!

  • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post955