Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Hvordan får man arrangeret at være så travl??

Hovsa hyggePosted by Sidse Thu, August 28, 2014 23:04
og på små minutter nydes haven imens svalerne svæver travle baner! Pyha.. det er snart weekend!  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1282

Orange kaffe

Hovsa hyggePosted by Sidse Tue, May 01, 2012 07:26
Ikke 8 minutter herfra, kan man næsten altid være sikker på at blive budt kaffe, hvis man skulle trænge. Orange kaffe handler det altid om.

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1049

Wallander

Hovsa hyggePosted by Sidse Tue, February 07, 2012 09:57
Kom til at tænke på et billede jeg malede, et bestillings billede, der kom til verden i efteråret. Wallander er lige læst, bogen hed "Det næste skridt", og bogen slutter i den svenske skærgård, hvor Wallander holder fri. Og havet er ofte symbolet på frihed.

  • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post996

Kaos i køkkenet, men heldigvis er det hyggeligt.

Hovsa hyggePosted by Sidse Thu, December 22, 2011 09:16

Heldig er den, som har en mor, som kan trylle. Mor tog kameraret, kiggede på det, rørte ved det, og WUPTI..... så virker det igen. Altså... Mor er kommet her, for at vi holder jul sammen.

Køkkenet er et stor kaos lige nu, men det kommer der styr på. Eller rettere sagt, der rodes snart med juleand og rødkål og brune kartofler og risalamande.... To arbejdsdage tilbage!

  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post972

Tiden er lagt i vindueskarmen

Hovsa hyggePosted by Sidse Sun, December 11, 2011 12:29
og Wassmo fortæller om livet i Nordnorge, hvor silden fanges og saltet findes og sælges og børnene fødes og livet prøves, hvor meget det kan holde til. Wassmo er en mester. Hundrede År. Det er en fantastisk bog. Adventen venter ikke meget af denne dag. Det er godt sådan.
  • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post965

Kort og godt

Hovsa hyggePosted by Sidse Sat, December 10, 2011 08:18
Julefrokost igår i Stavreby, julekort igår fra Miri, julegaveliste igår ønkset, så der kan handles julegave til mor. Ialt en julefyldt dag, en dag hvor december havde skubbet sig ind i tankerne, selvom de ikke havde plads. Men et hæklet kort? Det er så sødt af dig Miri. Tak.
  • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post964