Drømme haves endnu!

Drømme haves endnu!

Fois Gras

ikke i ordenPosted by Sidse Fri, November 22, 2013 09:12
Kong Hans fjerner Fois Gras fra menuen. Fantastisk er det når holdning bliver til handling. Tak til Kong Hans fra mange ænder, håber at gæsterne også andre steder kan se en rimelighed i ikke at spise Fois Gras. Må den dårlige karma sprede sig, så Fois Gras smager a h t. Og den gode karma vinde.
God fredag til alle gæs!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1171

Nyresten. Av for dælen...

ikke i ordenPosted by Sidse Sat, November 02, 2013 14:37
Efteråret blotlægger en masse materiale. Under bladene gemmer sig sten af enhver størrelse. Store sten, små sten, bitte bitte små sten. Og her er det de mindste sten, der gør mest ondt. Det var ikke de der kirsebærsten, som satte sig på tværs? Eller den stenmur, som står i Vordingborg, med mos på? Det gør bare ondt, mere ondt end ondt. Sørens osse. Fatter egentlig slet ikke hvorfor det lige kom her i min nyre. Jeg spiser masser af grønt, næsten intet kød, drikker mindre end mange.... Altså noget kommer det af, men ved ikke helt hvad.
Men alligevel: God Lørdag! Det behøver ikke at gå ud over andre end mig... vel?

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post1163

Feder plastik?

ikke i ordenPosted by Sidse Mon, May 27, 2013 09:10
Nogle gange må jeg have et nyt stykke tøj. Det er ikke til at undgå, (jeg fristes ofte af tanken om, hvor lækre mine slanke lår må se ud i det trikot, som er pink med grønne prikker og marsmænd). Ps,.. Jeg er ingen sylfide, og har vist aldrig haft slanke lår.

Fristelsen er egentlig dejlig i sig selv.

Oftere og oftere synes jeg, det er umådeligt svært, at finde rene materialer, som ikke er filtet ind i elasthan eller elastomultieste. Når jeg har tøj på, som er alt for elastisk, fryser min hud på en ubehagelig måde. Du ved, nylonstrømper har aldrig slået helt igennem i min gardarobe.

Nu har jeg så fået en grund mere, altså noget som er META i forhold til min egen verdens fornemmelser. Jeg har læst en artikel om kunstige stoffer i maden. Og hvis vi spiser madvarer, der har været indpakket i plastik, så bliver vi tykke på lår, mave og hofter.

En anden mulighed kan vel også være alt den elastiske plastik, som findes i vores tøj? Bliver vi mon mere tykke af det?

Meget af dette kunstige stof bliver vasket ud, og havner som som plastikartikler i havene og naturen. Små mikropartikler, som er hormonforstyrrende og kunstige. Og fugle og fisk og mennesker påvirkes.

Der er grund til at samle viden om vores verden. For vi har kun én... Verden! • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post1136

Roundup rasende!

ikke i ordenPosted by Sidse Fri, May 17, 2013 18:30
I det daglige kører jeg rigtigt mange kilometer. Jeg kommer ind på mange små veje, som er mere eller mindre listige. Noget som jeg holder meget af, der er så meget smukt, grimt, skævt, twistet, grumset, klart. Skæve vinkler, mælkebøtteravlere, biavlere, vinbønder, hvedemarker, kløver og raps.

Denne variation, diversiteten, det hele mixet sammen af marker og veje i landskabet.

Malurten er selvfølgelig en del af det der står rundt omkring. Og her er det Rounduppen, som er malurten. Jeg raser indvendigt, når private drysser rundt med deres pumpespand fyldt med gift til randen. Hvor er hovedet henne? Der er franske studier, hvor rotter blev påvirket af Roundup. Her udviklede rotterne kræft!

Drikkevandet i Danmark er noget af det bedste, men vi er absolut igang med at udraderer denne ressource. Og et hakkejern og nogle meditative timer i haven er bestemt bedre for mig i hvertfald.

 • Comments(5)//www.sidsephos.dk/#post1132

En tabt dag!

ikke i ordenPosted by Sidse Thu, December 20, 2012 11:09
Et citat fra "Norwegian Wood" af Murakami.. "Kun en taber har ondt af sig selv!". I dag er jeg vist en taber, havregrøden er kogt, af grovvalsede havregryn, min mor skal jo holde jul her sammen med min far, og jeg selvfølgelig. Og moren holder af grovvalsede havregryn til morgenmad. Samt kogt vand om morgenen..

Men Jo, jeg har ondt af mig selv, skulle have kørt rundt de sidste to dage før weekenden og behandle, og så skulle der holdes Jul på mandag. Men halsen gør ondt, hovedet gør ondt, øjene gør ondt, kinderne gør det samme. Næse er heller ikke værd at skrive om....Og slet ikke hjem.

Sønnen er i Bruxelles, men kommer endelig til Danmark midt januar. Det var altså et helt halvt år... Som nu snart er gået. HAM glædes der til at gense!

KAN du have en VINDER dag!

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1120

Er det en måde at tackle børn på?

ikke i ordenPosted by Sidse Sun, June 03, 2012 12:37
http://politiken.dk/indland/ECE1644004/amy-kommunen-tror-jeg-er-et-legetoej/

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post1056

Tænder et lys

ikke i ordenPosted by Sidse Sat, November 13, 2010 21:08
for min fars kæreste, som døde igår i Ghana. Det er meget trist og meget hårdt for hendes familie og for min far.

 • Comments(6)//www.sidsephos.dk/#post606

Feriecomputer.

ikke i ordenPosted by Sidse Tue, October 19, 2010 10:04

Computeren er virkelig lad og ferie minded. Det er lige før det mistænkes, at den vil udskiftes.. Ikke godt. Den er bare mærkelig, meget mærkelig..

Julle er ligeglad. Han hyggede i hulen i søndags.

 • Comments(3)//www.sidsephos.dk/#post571

Idyllen krakelerer..selv for Miss Marple

ikke i ordenPosted by Sidse Sat, June 26, 2010 13:32

Og selv om man bor i en bunker, kan man godt blive viklet ind i garnet. Indviklet.

Og det er lettere at trevle op og ud, når det bare er garn. Og indlæg og billeder med kant, som blev lovet for et par indlæg´s siden, der prøves at leve op til kanten. Men modenheden udebliver lidt endnu..Måske kommer den aldrig til syne..

Dette garn er trevlet op igen og igen og igen...osv...igen.. Det blev vist nok købt sidste gang, jeg havde besøg af Lene. http://paradoks-megan.blogspot.com. Og nu i dag kommer hun igen..Sørme så. Vi skal hygge og grine og tale, og blive lidt uvenner..Det bliver vi tit. Men ved gud, jeg holder af hende.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post424

Skyggesider

ikke i ordenPosted by Sidse Mon, June 21, 2010 21:18
Der er visse ting, der bare ikke burde ske.. Der findes ingen sol uden skygge.Og uretfærdighed i verdenen foregår, hele tiden og konstant. Hvor jeg dog hader det. ALT det uretfærdige.

 • Comments(4)//www.sidsephos.dk/#post419

At behandle mennesker med respekt og værdighed.

ikke i ordenPosted by Sidse Sat, June 12, 2010 08:31

At være menneske. At være et ordentligt menneske. At vise respekt for værdier og behov. At vise respekt for forskellighed. At vise respekt for beslutninger. At vise respekt for livet. At vise respekt for sygdomsramte. At vise respekt for aldersramte. At vise respekt for ungdomsramte. Vi lander som regel alle stederne i livet.

Nelson Mandela kan..vægte forskelligheden og vægte respekten.

Og der tales også om fodbold, men mest, meget om det, at være menneske..et ordentligt menneske.

Her i huset, øves der hele tiden.. Øvelsen i, at være et ordentligt menneske. Og man ved det jo godt...når det går galt.

 • Comments(2)//www.sidsephos.dk/#post409

Jæger drømme

ikke i ordenPosted by Sidse Sun, December 06, 2009 12:58

Denne dag...føler mig som jaget vildt. Tænk..fra den anden side af vejen, bag husene ude på marken, ned mod vandet, der gør nogle jægere rundt og skyder. Lige der, meget tæt på. Og jeg hader det. Jeg kan ikke fordrage det. Det startede i morges. Og jeg havde den her...skal, skal ikke, skal, skal ikke, skal, skal ikke, skal skal ikke....mange gange. Jeg vidste ikke, om jeg turde gå med "Jorden rundt" som vi kalder vores rute. Vi går de her 3-4 km. hver søndag, men i dag havde jeg bare ikke modet, syntes jeg. Jeg forestiller mig, at kuglerne flyver om mine lyserøde ører. Men jeg er bare en forfærdelig bangebuks. Og jeg forestiller mig, at min krop ligner et lille bitte stykke rålam.. Well, allerede her er jeg vildt langt ude, ik´...

Nå, men jeg tog mig sammen og tog den der røde regnfrakke på, som har en masse hvide cirkler..bare for at forvirre jægerne, der drømmer om, at nedlægge deres vildest bytte.

Jægere har ingen som helst plads i min verden. Jo, hvis de virkelig gik på jagt, med det der absolut kan betegnes som jagt. Men de her camouflage prægede drengerøve, ja, for sådan betragter jeg dem, der laver drivjagt, hvor alt vildtet bliver trykket én vej, nemlig hen mod jægerne, ja, det giver jeg INTET for. Og deres fodring af fasaner, hvor de først giver dem mad, og dernæst skyder dem... Latterligt.

Og så det værste, når jægere går over stregen og nedskyder rovfugle, og bagefter praler overfor andre jægere om deres "bedrift"... Måske skulle de gå til parterapeut i stedet og få et ordentlig samliv. Nej ...hvor er jeg streng..

Og deres idiotiske forhold til blyhagl.. Hvis de nu var rigtige jægere, og kunne ramme, kunne de klare sig med de lovlige kugler og hagl. Blyhagl flænser et dyr op indvendigt og giver mange skader.

Lad os få nogle ordentlige jægere, som virkelig holder af naturen og ikke bare den redigerede natur, som er skabt for deres blodtørst og skydegale fornøjelse, og deres skudfeber, hvor de står og ryster over deres egen bedrift..øØV...

Min ex. på sæljagt.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post174

Undskyld Mern.

ikke i ordenPosted by Sidse Mon, November 23, 2009 23:36
Jeg trækker Mern tilbage. Det var ikke i orden. Men det lyder næsten som et bandeord. Eller en lidelse, jeg ikke ønsker at kende nærmere. Men nok om Mern.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post160

Telia fælden.

ikke i ordenPosted by Sidse Wed, November 04, 2009 12:28
Jeg er så træt af Telia. Det er umuligt at tanke op og mobilen kan ikke mere. Det er ualmindeligt dumt af Telia. det har været sådan siden søndag aften.

 • Comments(0)//www.sidsephos.dk/#post129
Next »